fredag 20 mars 2009

Shopping


I dag var jag ledig från jobbet och Alice ledig från skolan. Högst på barnens önskelista var att åka till badhuset. Det var evigheter sedan vi var där sist. Astrid såg helt chockad ut då hon kom in i äventyrsbadet. Det gick bra trots att jag var lite rädd att åka själv med tre icke simkunniga barn. Bara några kissincidenter på golvet i omklädningsrummet som Astrid stod för, annars gick allt som sagt bra!

På vägen hem stannade vi till i en ny inredningsaffär. Jag hittade en jätte fin ljuslykta som jag ska se om man kan sätta lampa i. Det skulle vara fint att ha den som bords eller fönsterlampa. Fyra söta skålar blev det också. Allt från Riverdale.

I kväll blir det Let's dance för vissa av oss. Alice och jag är helt sålda. Astrid sover, Clara leker hellre med barbie och Bengt slår på en annan TV. Det är våran fredagskväll!

Kramar

6 kommentarer:

 1. ..vilka fina kort, både på lykta och skålar och min äldsta dotter. Skönt att allt gick bra i äventyrsbadet, lite vågat...tycker en orolig mommor - mamma. här blir det att skifta mellan 1:an och 4:an. ha en mysig fredagkväll...

  SvaraRadera
 2. Jag gillade verkligen dina vita fynd - jag är ju väldigt svag för vitt mönster på vitt.
  Hoppas att ni får en fortsatt mysig fredag - får se om jag får se Let´s dance!

  SvaraRadera
 3. Hej Stina!
  Tack för dina söta kommentarer hos mig, jag blir jätteglad:)
  Lyktan o skålarna var jättefina!

  Ååh vad kul att du beställt ett växthus!! Ett sånt i grönt skulle jag oxå vilja ha. Just nu har vi ett litet jättefult o halvtrasigt här på vårt tomt..

  Ha en härlig helg!
  kram Jenny

  SvaraRadera
 4. Hej.
  Vi har också fredagskvällen i 2 rum... Jag kollar på så skall det låta, men sitter nu och väntar på resultat från lets dance.
  Roligt med växthus, har köpt ett litet vägg växthus som skall upp nu i vår.
  Ha en bra helg.
  Camilla.

  SvaraRadera
 5. Ohh jag vill med ha ett växthus, men vi har liten trädgård.
  Underbra lyckta och skålar

  Ha en underbar helg
  Kram
  Åsa

  SvaraRadera
 6. Drömmer också om ett växthus, någon gång ska jag ta tag i det. Fina vita skålar och ljuslykta. Härligt med en ledig dag och mysa med barnen.
  Kram Susanne

  SvaraRadera

Vad glad jag blir över att du skriver några rader! Om du inte har någon blogg klickar du på "anonymt" i rullisten och skriver sedan några rader.ღ