fredag 20 mars 2009

Nu har jag gjort det!

Växthus från Skånska byggvaror

I dag har jag beställt ett växthus! Nu ska vi äta närodlat, giftfritt och ekologiskt. Grönsaker gödslade med dynga från granngårdens grisar. Äkta vara med andra ord! Grönsaker planterade och skötta med omsorg och kärlek. Det ni!! Det var min pappas dröm i många år att köpa ett växthus, vet inte varför han aldrig köpte ett. Nu finns han inte längre kvar, men jag förverkligar drömmen åt honom. Jag har tre projekt (utöver alla husprojekt) som jag har tänkt genomföra i år. Det här var nummer 1.
Kramar från odlar

5 kommentarer:

 1. Kul med ett växthus!! Pappa skulle ha blivit glad! Mathias vill oxå ha ett, men då blir det bli hans 'skötebarn' jag har ju inte lika gröna fingrar, hihi.

  SvaraRadera
 2. Hahaha, låg han i byrålådan när den var stängd?? :)

  Roligt med ett växthus!

  SvaraRadera
 3. grattis till växthusköpet, det passar dig. Spännande att få höra vad de andra 2 projekten kan vara som du ska genomföra i sommar..kanske hönsköp ???? mor och ivan önskar er en skön helg, såg Alice i Land på bibblan i dag, gulligt.

  SvaraRadera
 4. Hej! Gud så gott och äta egenproducerade grönsaker. Ha en trevlig helg! Kram Åsa

  SvaraRadera
 5. Hejsan Stina.
  Vem är din syster? Om jag får lov att fråga?
  Vad roligt med ett växthus, men jag tror inte jag skulle fixa det.
  Tänk om inget vill växa?
  Hemska tanke!

  Vill bara önska dig en skön helg,
  Kram Anneli.

  SvaraRadera

Vad glad jag blir över att du skriver några rader! Om du inte har någon blogg klickar du på "anonymt" i rullisten och skriver sedan några rader.ღ