fredag 27 mars 2009

Att lägga pussel
I dag har vi pusslat. Ni som jobbar och har barn vet hur det kan vara... Två barn sjuka och två föräldrar som har svårt att vara hemma från jobbet. Då börjar pusslandet...
Clara var frisk så hon fick åka till dagis. Bengt åkte till jobbet som vanligt kl 6 och jag var hemma tills Astrid hade ätit lunch.Alice fick åka med till mitt jobb och satt och ritade största delen av dagen och var så nöjd med det.
Astrid fick åka traktorgrävare med Bengt. Hon var så nöjd hela tiden. Barnen är vana att åka traktor sedan de var små, bondungar som de är. Alice åkte med första gången då hon var två veckor. Ja, då fick vi i hop den här dagen också och det känndes bra att jobba även om det bara blev några timmar. Nästa vecka håller vi tummarna för att barnen (och vi) är friska!

I kväll blir det let's dance och vi (jag och Alice) håller på Laila!

Kram från en trött

5 kommentarer:

 1. Min ljusstake var röd från början och är köpt på Åhlens..leta på loppis annars.
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Hej Stina!
  Vilka sötnosar dina döttrar är!
  Imponerande att Alice åkte med på traktorn för första gången när hon bara var två veckor gammal:)

  Hoppas flickorna kryar på sig,
  Ha en härlig kväll,
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 3. Själv var Isac på disco ikväll o charmade tjejerna o Julia var på'gården' o hängde...ja, det känns som om mina är stoora nu om man jämför med småkusinerna från landet, hihi. Ha en trevliga danskväll, kram.

  SvaraRadera
 4. Vilka goa barn ni har

  Ha en underbar helg
  Kram
  Åsa

  SvaraRadera
 5. hej, skönt att ni kunde pussla ihop dagen trots ½ sjuka barn. Men nu hoppas jag att ni får vara friska. Fint att få dagsfärska bilder på 3 av mina 8 små... Lets dance för oss i kväll, var på restaurangsskolan och åt god lunch i dag. go´natt kram till er alla, mormor.

  SvaraRadera

Vad glad jag blir över att du skriver några rader! Om du inte har någon blogg klickar du på "anonymt" i rullisten och skriver sedan några rader.ღ