tisdag 17 mars 2009

Pyssel och sjukstugaVåran mellantjej Clara har varit sjuk med feber och hosta i två dagar. Vi tog tillfället i akt och passade på att pyssla lite. Både Alice och Clara älskar att pyssla. Jag är lagom road. Nu hade vi i alla fall pyssel som gick lätt och fort och blev väldigt fint. Jag köpte färdigmålade träaskar i en hobbyaffär. Jag köpte klisterark med hjärtan och stenar. Bara att klistra på och det blev väldigt fint.
Efter ett tips på bloggen Flaggduken-2 köpte jag träägg som jag spraymålade med vit blank färg. Jag hade köpt ark med strasstenar i vitt och blått som var självhäftande. Bara att klistra på. Jag tycker det blev väldigt lyckat. Om det är någon som har förslag på liknande svårhetsgrad på pyssel är jag väldig tacksam för tips.

Kram från pyssel

6 kommentarer:

 1. hej, jättefina ägg, va duktiga flickor ni har, och vilka fina bilder du tar. roligt att titta och läsa på bloggen, när vi inte, pg. av avstånd kan ses så ofta. ivan kom hem i dag, glad, men trött. mor.

  SvaraRadera
 2. oj vad ni pysslar och står i, fina ägg.
  Hanna
  blommorifonstret.blogspot.com

  SvaraRadera
 3. Det är de enkla sakerna tillsammans som ger de stora samtalen och en fin gemenskap.
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 4. Hej.Vad roligt att du hittade till mig..Vilka goa töser du har..Ja Ragdolls är det min svägerska som har..Nyss fått 6 kattungar och snart kommer några till..Tycker du ska gå in och titta hos henne..
  http://mariamores.blogspot.com/
  Själv har jag en bondkatt den andra är svärfars men vi bor brevid varandra så dom springer i mellan husen..Ja med hus blir man aldrig klar speciellt inte om det är gamalt..Men det är kul..Kram så länge

  SvaraRadera
 5. Jättefint och kreativt av er!!:-) / Syster

  SvaraRadera
 6. Hejsan!
  Så fint ni gjort!
  Vi pysslar mycket tillsammans, tycker det är ett mysigt sätt att umgås med barnen.
  Ett enkelt pyssel för små är att dekorera tändsticksaskar med tyg, vackra papper, pärlor, fina band.
  Kram Cilla

  SvaraRadera

Vad glad jag blir över att du skriver några rader! Om du inte har någon blogg klickar du på "anonymt" i rullisten och skriver sedan några rader.ღ