söndag 22 november 2009

Vedlår blir tvättkorg...

Jag gillar att återanvända och hitta nya användningsområden till saker jag redan har. I mitt hus i Örebro hade jag vedspis i köket och behövde en låda till veden. Jag hittade en fin trälåda på Ikea som fick fungera som vedlår.


Då jag flyttade till Uppsala hade jag ingen användning för den. Nu har jag kommit på att jag vill ha tvättkorg i badrummet och då kom jag att tänka på min gamla vedlår. Den passar perfekt och fungerar även bra att sitta på.



I lådan har jag en tygkorg även den från Ikea. Det är så bra att slänga kläderna i korgen och sedan bära ner till tvättstugan. De här tygkorgarna är toppen! Jag har två till som jag samlar tidning- och kartongåtervinning i.



Nu börjar adventveckan. Jag fick för mig att 1:a advent var en vecka senare... Fick lite smått julpanik då jag upptäckte att så inte var fallet. Hur ska jag hinna allt och hur ska jag hinna njuta och ta det lugnt... phu...

Kram på er alla goa i början av julstressen...

5 kommentarer:

  1. Smart att återanvända förvaringen till något helt annat!
    Hade inte heller tänkt att advent var så nära förrän mannen påminde mig, dagarna går fort.

    Du hade rätt om febern, en dag varade den så dottern fick åka till sin kära ishall, även om det inte gick så bra med testet.
    Kram Anneli

    SvaraRadera
  2. Halloj! Japp, snart advent, hej och hå vad snabbt det går! Hörde att du hade ringt..var ute på lite shopping för en gångs skull;-) Vi kan höras i veckan, kram sis

    SvaraRadera
  3. Visst går det fort!
    Men jag har bestämt mig för att inte stressa i år.
    Det säger jag varje år dessutom*skrattar*

    Perfekt med något man kan använda till flera saker.
    Vedkorg blir tvättkorg, det är bra återanvändning!

    Kram Hannis

    SvaraRadera
  4. Hej Stina!
    Vedlådan funkar ju alldeles utmärkt som tvättkorg oxå:)

    Attans vad söta de är Aqua o Center, fina bilder i inlägget innan!

    Ha en trevlig vecka!

    Kram Jenny

    SvaraRadera
  5. Hej!

    Jag gillar verkligen den där tvättkorgen! Skulle vilja ha en sån själv och har letat på IKEA.SE men hittar den inte. Vet du produktnamnet/produktnumret på den så vore jag jätteglad!

    /Marcus Richter, Göteborg

    SvaraRadera

Vad glad jag blir över att du skriver några rader! Om du inte har någon blogg klickar du på "anonymt" i rullisten och skriver sedan några rader.ღ