torsdag 26 november 2009

Mer kafferep


Servis mina föräldrar fick i lysningspresent på 1960-talet
Jag tror det är fler än jag som har en massa kaffeserviser i skåpen. Använder ni era kaffekoppar? Jag har fyra serviser och det är väldigt sällan som de används. Det är så synd för jag tycker väldigt mycket om de gamla fina kopparna. Kaffe dricker jag helst ur mugg, men jag skulle gärna vilja att de fina kopparna blev mer använda. Har ni något bra tips?


Söta mockakoppar från morfars föräldrar kring förra sekelskiftet
Jag drack precis kaffe och läste nya Allt i hemmet. Drygt en halv kopp hann jag med innan min 2 åring roffade åt sig muggen och drack upp resen. Hon är hopplöst förtjust i kaffe...I morgon är det fredag, om någon av en händelse har missat det *fniss*...

Stor kram till er alla!

5 kommentarer:

 1. Underbar form på kopparna! Du, det var ett tag sen jag var här. Det är inte avsiktligt. Vet inte ifall jag har gjort fel när jag ansluter mig så dina inlägg syns inte hos mig. Men nu har jag tryckt lite här och där så får vi se hur det går.Ni har fått djuren ser jag. Hoppas att det fungerara bra. Adventshelg...härligt. Det betyder mer ljus och mysigheter.
  Det är mycket nu...Uppsala på onsdag ...kursen...födelsedagar och andra högtider. Just nu tar jag paus från plock och städ inför firandet av mannens födelsedag i morgon.
  Kram annika

  SvaraRadera
 2. Är Astrid förjust i kaffe?:-) Där ser man, det är hennes kusin Isac oxå, hihi, Kram Sofia

  SvaraRadera
 3. Hej Stina

  Roligt att du skrev på min blogg, blev Jätte Glad !
  Du har en jätte fin sida men många underbara djur, favorit blev alpacka de var supersöta.... (har inte sett någon sådan innan....).

  Själv använder jag mitt finporslin även i vardagen från och till, insåg att det annars bara står och dammar igen i skåpet och jag ville njuta lite av det... (svärmor tycker jag är lite knasig... ;O)

  Ni bor i ett jätte vackert hus !!

  Många hälsningar Charlotta (det är underbart med en liten sladdis, men åh... hon är så busig...)

  SvaraRadera
 4. Kul att se din blogg, kram från Mammas kompis Irene som nu är i Örebro.

  SvaraRadera
 5. Hej! Jag tycker du ska använda dina fina serviser i vardagslag eller i varje fall på helgerna. Då hinner du dricka ur kaffet innan minstingen kommer och dricker ur för dej,
  Kram Birgitta

  SvaraRadera

Vad glad jag blir över att du skriver några rader! Om du inte har någon blogg klickar du på "anonymt" i rullisten och skriver sedan några rader.ღ