torsdag 5 augusti 2010

Underbara djur

Cente och Aqua får mat av minimatte Astrid 3 år
Jag är så glad över att vi skaffade alpackor för snart ett år sedan. De ger oss så mycket. Ett mer lättskött och vackert djur får man leta efter. Vår yngsta tjej och hunden följer med till hagen varje kväll för att mata djuren. Alpackan blir 20-25 år. Tänk att de förhoppningsvis lever till lilla Astrid är drygt 20 år. Då kommer de känna varandra utan och innan. Hon älskar nämligen att vara med djuren och vill ogärna lämna hagen.

Astrids favorit - Aqua
Flera gånger per dag stannar bilar utanför hagen och tittar och tar kort på djuren. En gång kom en frilansande fotograf och stannade nästan 2 timmar. Närmsta grannen sa en gång att han blir så glad över att se djuren. Jag är så glad över att de inte bara glädjer oss utan alla andra som passerar förbi vårt hus och hage.

Min fina aplacka

Ha en fin dag! Kram

11 kommentarer:

 1. De er skjønne, og når man bor på en gård så skal det jo være dyr der også - deilig at de kan leve så lenge! Hund , katt og alpakka... En herlig blanding...
  Hilde

  SvaraRadera
 2. Åh jag förstår att folk stannar det är ju inte helt vanligt att se alpackor, de verkar vara jättehärliga!
  Ha en fin dag!
  Kramis/LenaS

  SvaraRadera
 3. Hej goa Stina! Jag håller med dig, djur ger så mycket glädje både till barn och vuxna! Era Alptackor är verkligen fina och jag förståar att många stannar och tittar på dem! Må så gott! Kramar från Maria

  SvaraRadera
 4. Skäms att säga det men jag har fortfarande inte kikat förbi er för att titta på djuren. Men endera dagen så kanske det blir av. Jag har sett alpackor på djurparker men det är ju inte samma sak som att se dem i "verkligheten". Ska du spinna själv?
  Må så gott. Yvonne

  SvaraRadera
 5. Vilka fina bilder, barn - djur....jag vet ju att du alltid har tyckt sååå mycket om djur, både stora och små, och förstår att du "gillar livet" kul att barnen gör det samma. kram mor

  SvaraRadera
 6. Man kanske skulle ha ett par sådana där godingar.:-) Kram Stina

  SvaraRadera
 7. Vad glad att jag hittade in hit...
  Riktigt hemtrevligt å mysigt.
  Vi ses...

  SvaraRadera
 8. Vad kul att alla är positiva det underlättar ju väldigt!
  Det är ju skoj n är man testar ett nytt slags djur och det bara blir så lyckat:)

  Fina bilder du har visat det sista, grillningen m.m Det är lite skumt för dom har inte kommit upp för mig så jag missade när dom kom. Tur man kan se inläggen nu istället:)

  Ha det bra!
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 9. Hej Vännen!
  Vilka härliga bilder på Astrid och sötisarna Aqua och Cente! Hade jag bott närmre er hade jag oxå hängt vid hagen varje kväll;)

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 10. Ärligt talat hade jag aldrig hört talas om alpacka innan jag började läsa din blogg. Men de är ju så söta! Förstår att det är många som stannar och tittar och fotar.

  Du, knepet med rulltårtan är att täcka den med grädde så att ingen ser att den spruckit;)

  Ha en skön helg!

  Kraaam!

  SvaraRadera

Vad glad jag blir över att du skriver några rader! Om du inte har någon blogg klickar du på "anonymt" i rullisten och skriver sedan några rader.ღ