onsdag 18 augusti 2010

Sommarlovet är slut...

Astrid, Clara och Alice med våra väl använda gungor
I dag började skolan för våra barn. För mellantjejen Clara började allvaret då det var första dagen i 1:an med ny skolväska och bänkpapper. Äldsta tjejen Alice börjar 3:an med slöjd och engelska som nya ämnen.


Nu gäller det att få i säng barnen i skaplig tid på kvällarna för att vi ska orka och hinna på morgonen. Något som lättare sagt än gjort...

Kraam

9 kommentarer:

 1. Ja, man kan ana liiite höst men än är det varmt i vattnet! Kul att börja 1:an, minns den dagen faktiskt, vad förväntansfull man var o så kul med sina nya pennor, block o skolväskan!

  Kram/Mira

  SvaraRadera
 2. Mysig gunga där under trädet.
  Visst är det pirrigt med skolstart. I dag var jag på den skolan som jag tillhör mest och fotograferade. Hela skolgården var fylld av förväntansfulla barn och föräldrar. Det är något högtidligt över skolstartsdagen.
  Skönt att ni hade poolen kvar då det var så varmt i helgen.
  Jag tror att jag gjorde prao där i en skola i Hjärsta. Det var i åk 8. Den låg mitt emot den lilla vita Mikaelskyrkan. Nu är den riven och jag tror att det finns radhus där.
  Kram
  annika

  SvaraRadera
 3. Spännande för den minsta att börja ettan:)
  Ja det blir inte lätt att få barnen i säng ikväll här! Mina börjar i morgon.

  Kram Susanne

  SvaraRadera
 4. Visst är det spännande med skolstart! här däckade Ronja 2 timmar tidigare än vanligt ikväll :D kram

  SvaraRadera
 5. Så härliga bilder! Så fina tjejer. Tänk att börja 1.a klass. Jag minns det som igår. Ändå var det så länge sedan... tyvärr hehe..

  Kram!

  SvaraRadera
 6. ja jisses vad snabbt det går med kidsen!!! här är det ju skola som gäller men mamman har fortfarande semester fram till på måndag, känns helt okej:-) hoppas allt är bra med er annars!

  kram sis

  SvaraRadera
 7. Vad fint berså häcken är klippt i bakgrunden av storagunganbilden. Regn här i dag. Skönt för Astrid och dej med en fridag i morgon. ha dä bra, kram mor.

  SvaraRadera
 8. Fine bilder! Og- den svarte, runde dissen- er det noe man får tak i? Den var så utrolig fin!

  SvaraRadera

Vad glad jag blir över att du skriver några rader! Om du inte har någon blogg klickar du på "anonymt" i rullisten och skriver sedan några rader.ღ