tisdag 23 februari 2010

Tack för mig...

Pianoklink vid vägkanten i somras
Jag har bestämt mig för att sluta blogga. Vet inte om det blir permanent eller bara för en tid. Jag känner att bloggandet tar aldeles för mycket tid. Barnen klagar på att jag sitter för mycket framför datorn. Sedan känner jag att jag inte har så mycket att "komma med". Ser man till besökssiffrorna så borde jag väl lagt ner bloggen för länge sedan. Men jag har tyckt att det har varit väldigt roligt. Jag gillar att skriva och jag har upptäkt hur roligt det är att fota. Det känns lite sorgligt, men blir saknaden allt för stor kommer jag tillbaka.

Kram

32 kommentarer:

  1. Hej Stina!
    Så trist:(
    Men får en tanke till mig direkt, jag har ju ännu färre besökare.....hmmm.......hoppas att du ändrar dig, man kan ju ta en pause och komma igen om ett tag.
    Hoppas vi ses Kram Susanne

    SvaraRadera
  2. Hej Stina!
    Hoppas det bara blir en paus i ditt bloggande. Jag hade gärna velat följa hur det går för dina alpackor. Hoppas du saknat oss så mycket att du kommer tillbaka igen längre fram.
    Ha det så gott.
    Hoppas vi ses och många kramar Birgitta

    SvaraRadera
  3. Vad tråkigt! Tycker att du har en väldigt trevlig och fin blogg. Har varit så roligt att få följa med i din vardag... Hoppas att du ändrar dig längre fram efter en paus!
    Kram/ Anna

    SvaraRadera
  4. Nämen åh så trist kommer sakna dig massor, hoppas du återkommer efter en liten paus....
    Kramis/LenaS

    SvaraRadera
  5. Hej Stina.

    Det är ju bättre att ta en liten paus än att sluta alldelens.Ibland kan det ju kännas som ett måste att blogga men det skall vara roligt .Det är ju du som bestämmer hur mycket tid du vill lägga ned på att sitta vi datorn.
    Hoppas att ett litet avbrott får dig att känna ny lust och när våren kommer så får du ny energi.

    Ha det gott
    och vi hörs snart.

    Kramen/Gunilla

    SvaraRadera
  6. Du vet ju vad jag tycker men det är ju ditt beslut!! Dock så kommer du ju inte försvinna ur mitt liv för det sis, nu får vi hålla telefonkontakt och ses irl istället lite mer, hihi!! Och som sagt, du kan ju komma tillbaka när du vill om du känner att du saknar bloggandet för mycket och allt vad det innebär!!

    Stora kramen S.

    SvaraRadera
  7. Det var tråkigt. Jag hoppas vi ses längre fram när lusten kommer tillbaka! :)

    SvaraRadera
  8. Man ska göra som man känner=))
    Och bloggandet finns ju kvar när du vill och känner för det.

    Hoppas att du kommer att ha en skön bloggpaus.

    Kram Hannis

    SvaraRadera
  9. Hej! Vad tråkigt...jag som just upptäckt din blogg!! Men jag förstår dig också... Det TAR tid att sitta vid datorn! Kom tillbaka om och när du känner för det:)
    KRAM Helena

    SvaraRadera
  10. Ååå.. Så trist at du vil legge bloggen til side. Jeg koser meg sånn meg bloggen din, og herlige bilder av dine alpakka. Håper du vil savne den, sånn at du kommer tilbake om noen uker. Men jeg skjønner godt valget ditt - blogging tar litt tid.
    Ta vare på deg selv!
    Klem, cecilie

    SvaraRadera
  11. Va tråkigt om jag inte kan gå in och läsa allt intressant och roligt du skriver om, men jag förstår att det tar mycket av din tid, småbarn, jobb och djur måste ju gå före, men jag hoppas och tror att du bara tar en paus. Många av mina vänner som ofta är inne och uppskattar allt det du skriver, förundras över att du hinner med allt. kram mor.

    SvaraRadera
  12. Tack så jätte mycket för att jag har fått besöka ditt hem. Ta hand om dig. Tycker du är en underbar person.
    Kram Lotta

    SvaraRadera
  13. Hej Stina!
    Man ska göra det man känner för.
    Men jag kan förstå att du känner att det tar lite för mycket tid, du som har 3 små barn och djur.
    Själv tycker jag att det är kreativt med att blogga, jag har inga krav på att göra en massa inlägg inte heller på att jag ska ha en massa besökare och kommentarer, jag fotar och skriver för min egen skull.

    Jag hoppas att du snart kommer tillbaka, du verkar vara en så go, mysig och naturlig tjej, som inte bara jagar prylar...
    Jag gillar dig!
    Kram Lotta

    SvaraRadera
  14. Tråkigt, men det är ju ditt beslut.
    Vi har ju också bokat resa, fast till Rhodos. Vi åker i september, när åker ni?
    Ha det så bra och hoppas att vi ses igen!:)
    Kram

    SvaraRadera
  15. Å... det var synd, jag har tyckt det varit så trevligt att läsa det du skrivit, och visat om dig och de dina. Hoppas du kommer tillbaka. Annars önskar jag dig allt gott. Marie från Dalarna

    SvaraRadera
  16. Hej Vännen!
    Vad tråkigt!! Jag hoppas att du bara tar en paus från bloggandet, jag kommer sakna dig!! Du har en så äkta och mysig blogg (de bästa har inte alltid flest läsare..) och så gillar jag ju att följa dina coola alpackekillar:)

    Ha det gott nu Stina så hörs vi förhoppningsvis igen!

    Stor kram!
    Jenny

    SvaraRadera
  17. Hej min Goa bloggvän! Åh, vad tråkigt tycker jag, du som har sån hemtrevlig o hjärtlig blogg! Alltid fina o charmiga bilder blandat med en portion humor! Jag kommer sakna dig jättemycket ska du veta, men förstår att du har fullt och man ska ju följa sitt hjärta! Jag hoppas verkligen att du längtar tillbaka så vi får titta in till dig igen! Men jag o Wilma ska besöka Alice fina blogg! Ta hand om dig o Tack för den här tiden! Många Kramar Therese

    SvaraRadera
  18. Så tråkigt, hoppas att du kommer tillbaka.
    kram
    Hanna

    SvaraRadera
  19. Hejsan.

    Kommer sakna dig,så du vet!!!!

    Har följt dig sedan jag började blogga, och det är väl något år sedan.
    Du ska inte alls känna att du inte har något att komma med, har alltid tyckt om att följa dig och ditt liv.

    Men förstår dig, ibland kan man behöva en paus och då tar man det!
    Bloggandet ska vara roligt och inte uppstressande ( som det väldigt gärna blir )

    Hoppas verkligen du är tillbaka snart,
    Kram Anneli.

    SvaraRadera
  20. Hej Stina! Förstår dig precis. Jag har själv funderat på att sluta. Tänkte att det skulle räcka med ett år. Det tar ju en hel del tid. Det som är så märkligt är ju att det känns som man nästan känner varandra. Du är en härlig tjej med en underbar familj. Avis att du bor på landet. Det har varit roligt att skriva till dig och att få dina goa kommentarer. Många kramar från Åsa

    SvaraRadera
  21. Hej vännen! Jag kommer sakna dig och din mysiga blogg! Var ska jag nu få se livet på gården med alla djur någonstans? Jag förstår dig samtidigt har känt lika dant många gånger och visst får man sig en tankeställare när barnen reagerar! Ha det så jättebra och vem vet du kanske kommer tillbaka?! Många kramar från Maria

    SvaraRadera
  22. Åååååh! Så trist - kommer til å savne dine veldige hyggelige innlegg om hverdagen med ungene og store og små skatter som du omgir deg med arvet eller funnet... Håper du titter innom igjen!
    Klem Hilde

    SvaraRadera
  23. Tjoho! Vad glad jag blev att höra av dig! Hoppas allt är väl vännen... Vi håller på att begravas av snön men jag ska ta tjuren vid hornen och skotta mig ut. Ungarna klättrar på väggarna och slåss som hund och katt så nu är det bara att ge sig ut. I SNÖSTORMEN!!! Då förstår du hur osams de är! *hihi* Ta hand om dig.
    Kram/ Anna

    SvaraRadera
  24. Tack själv Stina! Det var faktiskt roligt att ordna en ulottning:)
    Kram Helena

    SvaraRadera
  25. Hej!

    Vad tråkigt att höra att du ska sluta att blogga...
    Men jag har full förståelse när familjen klagar.
    Det tar oerhört mycket av ens tid och familjen går ju först, så klart.
    Men om ett tag kanske du kommer tillbaka...?
    Vore roligt!
    Men ägna dig åt din familj så kommer du tillbaka när det känns rätt.
    Vi finns ju här... ;-)

    Kram!

    SvaraRadera
  26. Hej, saknar att kunna gå in här och ta del av er vardag, som du beskriver så intressant och roligt... kram till er alla MOR.

    SvaraRadera
  27. Hej! Tack för dina rara ord hos mig. Det är första gången jag hittar hit och du har en mysig blogg och ett vackert hem. Tråkigt att du lägger ner den. Må så gott! //Sofia

    SvaraRadera
  28. Hoppas att du snart kommer tillbaka!!! :)

    Varma Kramar Elin

    SvaraRadera
  29. Hejsan.

    Du måste kika in på min blogg, där finns något åt dig!

    Vill så gärna att du ska ha denna...

    Kram Anneli.

    SvaraRadera
  30. Hoppsan! Så känns det ibland - jag vet. Hoppas att du får mer tid för barnen och dina söta alpackor. Sen vet man aldrig när blogglusten faller på igen!

    Ha det gott!
    Kram Mia

    SvaraRadera
  31. Så känns det ibland...svårt med tid och idéer. Sänk ambitionsnivån och gör färre inlägg. Se på Sari med Björnar och Praliner. Hon skrev ofta då hon hade mer tid men gör ca ett inlägg i veckan nu. Lägg in en bild med en kort kommentar. Men det viktigaste är ju förstås vad du känner och vill.
    Ha det så gott hur du än beslutar dig för att göra.
    Kram annika

    SvaraRadera
  32. Glömde en tanke....strunta i besöksräknaren! Jag har ingen för det skulle stressa mig enormt. Jag skulle tävla mot mig själv varje dag!
    Kram

    SvaraRadera

Vad glad jag blir över att du skriver några rader! Om du inte har någon blogg klickar du på "anonymt" i rullisten och skriver sedan några rader.ღ