onsdag 17 februari 2010

Än är jag inte less...

Vägen genom byn
Visst börjar man längta efter vår, takdropp, första blommorna och ljusare kvällar. Men jag är inte riktigt klar med vintern än. Jag tycker det är så härligt nu när det inte är så jätte kallt och då solen ibland tittar fram. Det gäller att passa på att vara ute och ta till vara de fina dagarna.

Grannens gamla smedja
Nästa vecka har barnen här i Uppland sportlov. Ska ni hitta på något kul? Sportlovet infaller då jag har som mest att göra på jobbet. Mitt i värsta bokslutsperioden. Jag har jobbat över endel för att få undan så jag kan ta ledigt en dag under sportlovet. Min man har också fullt på jobbet och kommer det dessutom mer snö som de har lovat, ja då jobbar han både natt och dag.

I år finns det gott om stora snöhögar
Men för att barnen ska slippa tillbringa sitt lov på fritids så ställer farmor upp. Även mormor och en kusin från Örebro kommer hit några dagar och det ser tjejerna fram emot väldigt mycket...

De två yngsta barnen vid grannens hus

Kramis

11 kommentarer:

 1. Herlig vinterstemning!
  Klart man gleder seg til vår, men kan jo ikke annet enn å bli varm om hjertet av slikt flott vinterlandskap og glade vinterbarn!

  God kveld!

  Klem, cecilie

  SvaraRadera
 2. Vinteren har vært helt fantastisk i år, og jeg er slett ikke lei - elsker vintre som denne - tørt og fint og mye deilig snø som barna kan leke med... Nyte den i fulle drag - vet jo ikke om neste vinter bringer snø...
  Vi skal på hytta neste uke - da er det vinterferie her også - ungene gleder seg!
  HIlde

  SvaraRadera
 3. UNderbara bilder Stina!!

  Tur att banen får va lediga några dagar o njuta!! :)

  Varma Kramar Elin

  SvaraRadera
 4. Haha jesusbilder och andra med surt pulver....
  Ja man får ta till vara på vädret men nu räcker det väl ändå med snö, suck....
  Vi har också sportlov v.8.

  Kramkram Anne

  SvaraRadera
 5. Vad underbart det ser ut! Det är nästan så att jag själv vill ha sportlov igen. Minns dom som igår... Varm choklad, varmkorv osv. Vilken tur att ni fick lite förstärkning, måste kännas kul för er allihopa. Önskar att vår (barnens) farmor kunde må lite bättre, hon ligger tyvärr på IVA just nu... Men det verkar i alla fall som om hon fixar det och vi är såååååå lättade!
  Kram/ Anna

  SvaraRadera
 6. Jag är ganska less på vintern jag=))
  Känner mig mätt även om det har varit mysigt med en riktig vinter.

  Men för barnen är det kul, framför allt med sportlov och snö då.
  Sen är det ju vackert när jag kikar på dina bilder!

  Kram Hannis

  SvaraRadera
 7. Ähum, är vi syskon???;-) Jag är definitivt klar med vintern, är såå trött på detta nu!! Ge mig sommar och sol!:-)

  Kram!

  SvaraRadera
 8. hej Vännen!
  T-shirtpapper kan man köpa på Clas Olsson, lite dyrt, 135 kr för A4, sen skriver man ut motiv (måste vara bläckskrivare) och stryker fast på tyg, följ instruktionerna noga ;o)
  Ha en fin dag!
  Kramis/LenaS

  SvaraRadera
 9. Hej,Vilka fina vinterbilder du visar, jättegullig Astrid i snöhögen. Vi njuter av att det är ljusare längre tid på em. märks för varje dag....nu väntar enn lpngpromenad i ett blåsigt Adolfsberg. kram mor och ivan.

  SvaraRadera
 10. Hej stina! Här har också barnen sportlov nästa vecka, så det är roligt att det finns snö så dom kan vara ute o leka! Vad bra att det ordnar sig med "barnvakt" så dom slipper vara på fritids hela lovet! Nu ska vi åka till Kumla simhall för Wilma ska på simskola! Hälsa flickorna från mig o Wilma. Kram....

  SvaraRadera
 11. Här är det med sportlov nästa vecka.
  Anton ska på hockeyläger men Adam får gå till dagis tre dagar.

  Kram kram Lina

  SvaraRadera

Vad glad jag blir över att du skriver några rader! Om du inte har någon blogg klickar du på "anonymt" i rullisten och skriver sedan några rader.ღ