lördag 25 juni 2011

Midsommar på bygdegården

Stången blir rest
Hoppas ni alla hade en jätte fin midsommarafton. Här var vi som vanligt till bygdegården. Barnen åkte dit i lövad kärra efter traktor. Det ordnas alltid så fint firande i vår bygdegård med levande musik, dans, fika, fiskdamm, lotter och lekar.


Barnen anländer med traktor och vagn till bygdegården
På kvällen var vi och fyra andra familjer hembjudna till vänner. De hade lånat ett stort tält för att alla skulle få plats att sitta tillsammans. Det var väldigt lyckat. Barnen var igång och lekte hela tiden, de hade knappt ro att äta. Mot slutet hängde även alla pappor och några mammor med och lekte dunken. Ni kan nog tänka er synen då drygt 20 pers sitter gömda i buskar runt om i trädgården och sedan smyger eller rusar fram för att dunka. Roligt var det!


Mina fina tjejer

Kram på er!

5 kommentarer:

 1. Vilka fina töser och vilken mysig midsommar ni haft. Ha en fortsatt bra helg.

  Kram Cilla♥

  SvaraRadera
 2. Vilka fina barndomsminnen för flickorna, jag har själv så roliga minnen från midsomrar i Magnus-Petter i Hulta från 1940-talet...oj vad det låter längesen.. kram mor.

  SvaraRadera
 3. En utrolig hyggelig tradisjon å samles og feire i sammen med gode venner - her i Oslo har vi ikke slike tradisjoner, men ved kysten brenner vi bål til minne om st. Halvard som er en gammel helgen...
  Hilde

  SvaraRadera
 4. Hej Stina!
  Vilken mysig midsommar ni hade! Vad söta de är dina töser:)

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 5. Hej vännen vad mysigt att åka traktor och vagn och vilken härlig midsommar ni har haft! Må så gott kram Maria

  SvaraRadera

Vad glad jag blir över att du skriver några rader! Om du inte har någon blogg klickar du på "anonymt" i rullisten och skriver sedan några rader.ღ