torsdag 16 december 2010

Krasslig

Vårt lilla tomtehus
I dag har jag och Astrid varit hemma med en rejäl förkylning. Det värker i hals, öra och huvud. Orken = 0. Det har blivit lite TV tittande och många turer till sängen för att vila. Hoppas ni har haft en bättre dag än min.

Kram

10 kommentarer:

 1. Stackars er som så ofta drabbas av förkylningar... vilket vackert tomtehus ni har byggt upp. Här har snön yrt i dag, och halt är det, skönt att vara inomhus vid brasan Krya på er, kram mor och ivan.

  SvaraRadera
 2. Hej
  Men fy så tråkigt att bli sjuka nu. Hoppas att ni snart är friska så ni orkar med tomten och alla klappar.
  Må så gott
  Yvonne

  SvaraRadera
 3. Usch, vad tråkigt:-( Jag är hemma med tre sjuklingar idag, men ingen av dem är så dåliga att vi inte kan julfixa lite = mysigt! Själv är jag helt förundrad över att jag inte blivit sjuk än, då alla andra i familjen har varit sjuka mer än en gång.

  Hoppas ni kryar på er!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 4. Åh så kjdelig nå rett før jul - Krya på er...
  Hilde

  SvaraRadera
 5. Hej på er! Jag lider med er. Jag har haft precis samma sjuka som ni och det har inte gått över helt ännu. Krya på er och vila mycket. Trist att vara dålig över julen bara. Ha det bra! Hälsningar Ing-Mari

  SvaraRadera
 6. Krya på er båda två!!

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 7. God bedring! Det ser ut til at dere har mye fin snø. Og snart snur solen..!

  SvaraRadera
 8. krya på er vännen och ert tomtehus är ju jättegulligt!
  Ha en fin helg!
  Kram/Lena

  SvaraRadera

Vad glad jag blir över att du skriver några rader! Om du inte har någon blogg klickar du på "anonymt" i rullisten och skriver sedan några rader.ღ