onsdag 1 december 2010

Hipp hipp hurra!

Alice med favoritkatten Selma.
Grattis fina Alice på 9 års dagen! Tänk att det har gått 9 år sedan dagen då du kom till världen. Jag liggandes på operationsbordet, överlycklig då jag hörde första skriket och jag visste att det hade gått bra med lilla bebisen som inte mådde bra mot slutet i magen. Och pappa Bengt som bara grinade och grinade av lycka!


Tyvärr är födelsedagsbarnet sjukt i dag. Hon var så ledsen i morse att hon inte skulle kunna gå till skolan och bli grattad. Hoppas hon piggnar på så att hon orkar öppna paketen i kväll.

Här är det underbart vackert vinterväder, men väldigt kallt, -20C. Det var till och med rimfrost i pälsen på alpackorna. Brrrr!

Kram

7 kommentarer:

 1. Grattis Alice på din nioårsdag! Min Mathias fyller tio år imorgon. Visst minns man allt så tydligt, hur fantastiskt det var när de äntligen kom till världen. Kram Åsa

  SvaraRadera
 2. STOR grattis kram till Alice 9 år och Stina och Bengt föräldrar i 9 år... hoppas att du (Alice) är så pigg i kväll så du orkar öppna dina paket, va synd att du blev sjuk i natt...men du blir nog grattad i efterskott i klassen, kram mormor och ivan.

  SvaraRadera
 3. Grattis till allra sötaste Alice på 9-årsdagen!!
  Hoppas hon haft en bra dag trots att hon är sjuk.

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 4. Grattis til Alice - håper hun har fått en fin kvald og at hun orker skolen igjen i morgen... Nå er det virkelig kaldt - - 20 i Oslo også, så vi fyrer med ved i vårt trekkfulle hus!
  Klem Hilde

  SvaraRadera
 5. Grattis fina Alice! stackars liten att vara sjuk på födelsedagen...här hostas det och snoras också...tack och lov så är jag ledig så jag slipper vabba! kram

  SvaraRadera
 6. Grattis på 9 årsdagen:))
  Hoppas du snart mår bättre!

  Kram Susanne

  SvaraRadera
 7. Grattis Alice på 9-årsdagen hoppas du piggat på dig lite!
  Ha en fin dag!
  Kram/Lena

  SvaraRadera

Vad glad jag blir över att du skriver några rader! Om du inte har någon blogg klickar du på "anonymt" i rullisten och skriver sedan några rader.ღ