måndag 13 december 2010

En liten lucia

Vår 3-åring som lussar för första gången
I dag var vi på luciafirande i kyrkan. Det var dagis där yngsta dottern går som alltid har sitt firande i vår kyrka. Det är så härligt och spontant som bara ett dagis-luciafirande kan vara, med en hel hop med spralliga barn och glada dagisfröknar. Efter var det fika på dagis och skolbarnen var så glada att de hann vara med innan de började.

Fika på dagis efter luciatåget i kyrkan
Hoppas att ni har fått lite luciasång, pepparkakor och lussebullar i dag!

Kram

9 kommentarer:

 1. Vilken söt tärna du har! Så roligt att få vara med på dagis lussefirande.
  Ha en skön kväll! Kram Kicki

  SvaraRadera
 2. Så skjønn en liten terne! Her har jentene gått i tog i sammen med de andre 1.klassingene, og vi har spist boller. Nå ser jeg Lucia mogon fra svt fra opptak i dag morges - vakker sending jeg bare må ha med meg hvert år!
  kLEM HILDE

  SvaraRadera
 3. roligt med lussefirade och vilken söt tärna! den epoken är förbi för oss, ni får inte föräldrar vara med längre;-) må gott allihop!

  kram s.

  SvaraRadera
 4. De var så fina allihopa!! och jag tyckte att du var jättefin i nya frisyren :) kram från grannen!

  SvaraRadera
 5. Åh vilken söt liten tärna och så mysigt med lussefirande i kyrkan!
  Ha en fin dag!
  Kram/LenaS

  SvaraRadera
 6. Så söt tärna! Visst är det mysigt med lucia! Var på Julias dagis och tittade och sedan lussade hon och Jonathan hemma i flera timmar...

  Kram pernilla

  SvaraRadera
 7. Tack för titten i min blogg. Ja nu har du allt ställt till det här hemma ; )

  Satt hela kvällen igår och kollade internetsidor om Alpackor, lika illa har det varit idag. Fullständigt bergtagen. Att jag inte tänkt på Alpackor tidigare!?

  Mannen trodde först att jag blivit lite galen, men nu har även han blivit intresserad. Vem vet var detta kommer att sluta.

  Stort tack för tipset, framtiden får utvisa om det blir Alpackor eller får. Priset för en Alpacka var ju lite högre än på ett får hehe...

  SvaraRadera
 8. Hej, Irene och jag tittar på en söt astrid-tärna vi har det bra här i kristinehamn, men ivan mår inte så bra, feber igen, kram mor och irene

  SvaraRadera
 9. Vilken bedårande liten Lucia!!
  Och en sån fin Alice & Selma! Tack för missetips, vi har inte skaffat ngn ny ännu, men två kattpojkar el en kattpojke och och en kattjej blir det definitivt till vårvitern, om vi hittar några då, för nu vet vi att jag inte komer att jobba långväga som förra vintern! När var det du hade kull på G sa du?? Mari.

  SvaraRadera

Vad glad jag blir över att du skriver några rader! Om du inte har någon blogg klickar du på "anonymt" i rullisten och skriver sedan några rader.ღ