måndag 27 december 2010

Alla dessa goa människor


Här om dagen kom vår gulliga granne Anna över med hemabkad saffranssockerkaka och godis. Hon var så glad över att min man hade plogat deras uppfart.

Dagen efter kom en annan granne över med julgodis. Även han var tacksam över att min man har hjälpt till med att gräva.

Vi har fullt av trevliga grannar här i vår lilla by vilket jag är väldigt glad över!

Varje jul skickar min före detta svärmor julklappspengar till mina barn. Hon har aldrig träffat barnen men vill ändå att de ska få en julklapp från henne.

Ibland ser man bara alla jobbiga och störiga människor, men visst finns det många härliga och varmhjärtade människor runt om kring oss?!

Kram

8 kommentarer:

 1. Ja det gäller att se det/de positiva...det som ger energi. Men tänk att vi ofta hänger upp oss på motsatsen. Ibland måste man ju säga till sig själv att välja vad man ska se...få energi ifrån. Bra val av dig att lista upp det.
  Ha en fortsatt bra vecka.
  Här har magsjukan drabbat mig så idag sitter jag i soffan...
  Kram

  SvaraRadera
 2. Visst är det härligt att ha så underbara människor runt omkring sig!
  Ha en fin eftermiddag!
  Kram/Lena

  SvaraRadera
 3. Hej vännen vilket vackert foto! Visst finns det många underbara människor och visst är det, de små glädjeämnena man uppskattar mest som en god kaka eller en plogad väg! Må så gott stor kram från Maria

  SvaraRadera
 4. Härligt med grannar som hjälper varandra och som visar uppskattning tillbaka!
  Kram Kicki

  SvaraRadera
 5. Vad härligt med såna människor! Goda grannar är guld värda! Och i ert fall är det kanske så att som man behandlar andra blir man själv behandlad... det låter som ni är värda den uppskattning ni får!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 6. Så herlig med gode naboer - da er det jo hyggelig å rekke ut en hånd å hjelpe til også...
  Hilde

  SvaraRadera
 7. Fina, trevliga grannar och människor i ens närhet betyder väldigt mycket för att man ska trivas med tillvaron, vi har också mycket bra grannar, som vi hjälper med det lilla vi kan, och som ger oss en hjälpande hand. kram mor

  SvaraRadera
 8. japp, riktigt härligt att trivas med människorna runt omkring sig!!:-)

  ha det gott!

  kram s

  SvaraRadera

Vad glad jag blir över att du skriver några rader! Om du inte har någon blogg klickar du på "anonymt" i rullisten och skriver sedan några rader.ღ