onsdag 27 januari 2010

Sommarklänning nu?

Hur har ni det ute i snökaoset? Har ni lyckats ta er hem utan att köra i diket? Jag kröp fram på vägen, hellre feg en tuff... Min man kom bara 100 meter från gården innan han körde i diket med barn och hund. Men det gick bra trots allt...



Här om dagen köpte jag en så söt klänning på Lindex. Den en vit med spetsar och ganska tunn. Det hör en underklänning till vilket är toppen, annars skulle den nog vara ganska genomskinlig.


Flisan på sneda stolen
Nu känns det som det kommer dröja en evighet innan man kan använda den eftersom den se ganska somrig ut. Men det ska väl bli en sommar i år också eller vad tror ni?


Katterna lyckas alltid komma med på bild...
Nu ska jag sätta på en kopp te, tända några ljus och krypa upp i soffan och mysa!

Kramis

15 kommentarer:

  1. Hej Stina! Vad skönt att sitta med tekoppen i soffan, när det är snökaos ute! Din klänning är jättefin och jag tror det blir en varm sommar efter denhär vintern! Må så gott! Kramar från Maria

    SvaraRadera
  2. Hej Stina!
    Din klänning är jätte fin, kanske man får gå till Lindex och spana...
    Här vräker snön ner och sommaren känns långt borta.
    Men vinter är också härligt!
    Kram Lotta

    SvaraRadera
  3. Hej! Vad skönt att kunna mysa i soffan med lite te. Så det var på er sida snökaoset kom. Vi har bara fått några få cm snö. Och det känns skönt.
    Fin klänning du köpt. Den ser så somrig ut.
    Kram Birgitta

    SvaraRadera
  4. Ja, jag kom hem från jobbet men visst var det med viss möda. Körde mycket sakta men var faktiskt ganska rädd några gånger. Har ca 12 km hem ifrån stan. Här vräker snön ner.
    Härlig klänning du har köpt dig!
    Ha det så gott!
    Märta

    SvaraRadera
  5. Hej min goa bloggvän, du vann min tygväska, så maila mig vilket tyg du vill ha och längd på bandet. Hi,hi lustigt att när jag höll på med mitt inlägg och nyss dragit vinnaren, så hade Alice skrivit och undrat vem som vann. Hon kanske får låna den i alla fall...
    Klänningen är underbar, jag plockade i garderoben i dag och hittade lite sommarklänningar och drömde mig bort till sommaren och värmen:-) Det blir nog en fin sommar efter denna vinter, vi har bestämt att stanna i Sverige och åka ut med med båten ofta...Jag ska skriva till Alice också.
    Kramis Susanne

    SvaraRadera
  6. Hej Vännen!
    Grattis till vinsten hos Susanne, läste precis här ovan att du vunnit den fina väskan!!

    Vilken söt tunika:)

    I Göteborg var det mest regn som kom från himlen idag så det var väldigt mycket vatten på vägarna..

    Tindra tyckte det var så kul att se Alice blogg, hon vill oxå ha en egen nu:)

    Kraam Jenny

    SvaraRadera
  7. Jättefin tunika! Det blir sommar fortare än vi tror...LÄNGTAR!!:-)

    Skönt att det gick bra med Bengan och co!!

    Kramen sis

    SvaraRadera
  8. Huff - håper snøværet ikke kommer hit - vi har snø så det rekker helt til mai kjennes des som akkurat nå... Godt det gikk bra med mann og barn - håper det ikke blir for dyrt med bilen...
    Skjønn overdel du har kjøpt - jeg var på kapahl og handlede og de var fulle med vår og sommerklær og det var så mye fiiiiiint!
    Hilde

    SvaraRadera
  9. Hej rara Stina!
    Äntligen har jag fått till lite bloggtid. Mina killar har varit sjuka i flera veckor, det känns så skönt att de är friska och pigga äntligen.
    Hur har ni det i snöyran. Det var ju inte bra att köra fast så där. Jag hade stora problem att köra de 4 km till skola och dagis vi har idag. Det blåser så det blir drivor från fälten. Jag ska lägga i en snöskyffel till imorgon, men då har de kanske hunnit ploga. Min man är insnöad i Stockholm och sover på jobbet stackarn. Men det är bättre det än att han ska sitta och köra nu när det är som det är!

    Vad fint ni gör i hallen! Det är ju så roligt med nya tapeter. fint hallbord också. Jag sålde Englessons möbler i min inredningsaffär, de är verkligen fina tycker jag också!

    Ha det så bra i snön!
    Många kramar
    Karin

    SvaraRadera
  10. Otäckt med dileskesök! Sönt attallt gick bra!
    Kl'nningen var jättefin, men håller med dig om att det känns evighetslångt dit:HA en fin dag.
    Kram Lina

    SvaraRadera
  11. Hejsan.

    Såg att du vunnit den söta väskan, grattis!

    Klänningen är så fin, förstår att du längtar till sommaren.
    Tyvärr känns det ganska långt dit just nu efter gårdagens all snö...

    Ha det gott,
    Kram Anneli.

    SvaraRadera
  12. Klart att det blir en sommar igen=))
    Men just nu känns det låååångt bort.
    Har ju kommit hur mycket snö som helst!

    Tänk när du kan sitta i solen och njuta i din fina klänning.
    Härlig tanke.

    Kram Hannis

    SvaraRadera
  13. Åh vännen vilken fin klänning ska nog ta mig ner till Lindex när Hindersmässan är över, orkar inte trängas med alla människor nu ;o)
    Ha en fin dag vännen!
    Kramis/LenaS

    SvaraRadera
  14. Hej Stina! Grattis til vinsten ! Gillar din tunika jättemycket. Jag har själv stått och hållt i den och en arbetskollega hade den på julavslutningen, hon var så söt i den. Det kommer du också att vara och den passar året runt. Kram Åsa

    SvaraRadera
  15. Grattis till vinsten, har du valt tyg ? Jag skulle ha tagit det översta på första kortet. Den sydda väskan är i samma tyg som vi har på köksstolarna. Snygg sommarklänning, hoppas du kan använda den snart, nu får det räcka med snö, ha en skön vinterdag önskas från mor och ivan.

    SvaraRadera

Vad glad jag blir över att du skriver några rader! Om du inte har någon blogg klickar du på "anonymt" i rullisten och skriver sedan några rader.ღ