måndag 11 januari 2010

Jul och vår i samma fönster


Jag har lite svårt att släppa taget om julen, men har låtit våren så smått smyga sig in. I fönstret i hallen får en pärlhyacint samsas om platsen tillsammans med en julblomma. Jag hittade ingen fin skål att sätta hyacinterna i, så det fick bli en gammal emaljkastrull. Man tager vad man haver som Kajsa Warg sa...I morgon börjar skolan och lekis för mina äldsta flickor. Jag kan väl inte säga att de längtar precis... Men det är bara att bita i hop, de har ju några år kvar i skolan... Nu ska de skrubbas rena i duschen och vi ska göra i ordning skolväskorna med ombyten, extra vantar och vad de kan tänkas behöva för att klara vara ute i kylan på rasterna.Tack för kommentarerna ni lämnar, jag blir så glad då ni skriver några rader!

Kramis

8 kommentarer:

 1. Hej, vilka fina vinterbilder i ditt förra inlägg, speciellt den sista med blåskuggor. Ja då har skolorna börjat, och alla aktiviteter för oss gamlingar, det känns skönt att få tilbaka vardagen, och få mer fasta tider, tycker jag, vi slöar till med alla helgdagar. Ha en bra vecka, kram mor och Ivan (födelsedag den 23/1..)

  SvaraRadera
 2. Härliga vinterbilder från förra inlägget....Klart man tager vad man haver hihi. Härligt när våren kommer in i våra hus igen. Jag gillar dina fönster i din hall, dom är så fina Stina....

  Kram Anne

  SvaraRadera
 3. Emaljkrukan passade väl perfekt där i fönstret!:-)

  Hoppas allt är bra!

  Kram Sofia

  SvaraRadera
 4. Så fint et vindu! Jula varer helt til påske, sier man jo av og til. Så det passer jo fint med både jule- og vårpyntet vindu!

  Klem, cecilie!

  SvaraRadera
 5. Mysigt med lite vårblommor!
  Här började barnen i skolan idag och det var väl inte med glädje direkt. Sonen tyckte nog att det var värre än vad dottern tyckte.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Men det är väl en bra kombo med både vår och jul i samma fönster.
  Det ena på väg bort och det andra på väg fram.
  Tycker det var fint med kastrullen.

  Kram Hannis

  SvaraRadera
 7. Hej Vännen!
  Vad fint det blev med pärlhyacinterna i emaljkrukan!! Ni har såå fint i er hall med de vackra fönstrena o de spontade väggarna:)

  Hoppas dina töser hade en bra första dag i skolan o lekis efter lovet! Fnissade lite när jag läste att Clara trodde det var Lotta o Bamsen på bilden hos mig:)

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 8. Pärlhyacinter så fint! Visst känns allt mycket roligare när solen tittar fram och tempen går upp. Det var riktigt skönt mitt på dagen idag. Ha det gott.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera

Vad glad jag blir över att du skriver några rader! Om du inte har någon blogg klickar du på "anonymt" i rullisten och skriver sedan några rader.ღ