söndag 24 januari 2010

Englesson ღ


I helgen var jag in till Möbler och slöjd i stan och köpte det här fina hallbordet från Englesson. Jag har länge letat efter ett vitt eller grått hallbord som inte tar för stor plats. Det var inte helt lätt att hitta, men så fick jag syn på det här på nätet. Jag tycker för övrigt att Englesson har underbara möbler.



I går hade vi goda vänner på middag. De hade inte träffat våra alpackor tidigare och barnen och mamman i familjen ville absolut ha alpackor i en hage på deras gård. När Alice hörde det sa hon att det tar lång tid att köpa alpackor för man måste övertala sin man först, så var det för mamma... Ja, så var det nog, men skam den som ger sig...



I morgon ska jag till tandläkaren med en av flickorna som har tandläkarskräck. Här om veckan fick de knappt undersöka henne. Hon har ett hål och det måste lagas. Nu har de satt upp 1 timmmes behandlingstid. Undrar om tandläkaren lyckas den här gången?

Kramis

13 kommentarer:

  1. Fint det blev i hallen med det nya bordet!
    Hoppas att det går bra hos tandläkaren imorgon!:)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Hej Stina! Vilket passande och fint bord du hittat. Vitt i gammaldagsstil. Det går säkert bra med din lilla flicka, men jag vet huir jobbigt det är att ha ett barn med tandläkarskräck. Min lilla H har haft rejäl inflammation med varböld tre gånger pga. en tand som hade ett så stort hål att det egentligen skulle rotfyllas. Det är bara det att det är en mjöktand (den kan man inte rotfylla) och tar man ut den blir det tandreglering. Så en privattandläkare har lagat den tre gånger, sist med laser så att det inte skulle göra så ont. Han har fått lugnade tabletter så att han blivit som drogad. Det var inte så kul att se sitt barn i det skicket. Hoppas att lagningen nu håller. Har inte tagit tag i besöksräknaren än. Kram Åsa

    SvaraRadera
  3. Hi hi hi hi hi - måtte le litt for meg selv om at det tar lang tid å få alpakkaer!!!
    sKJØNNER GODT DATTEREN Jeg er redd tannlegen selv, men har omsider fått en tandlege som tar meg på alvår, så jeg møter opp hvert år...
    Grattis med nytt bord! Det ble kjempefint!!!
    Hilde

    SvaraRadera
  4. Tänker på Alice i morgon..det går säkert bra, och tandläkaren vet ju om hennes rädsla, jag har också haft ett barn med tandläkarskräck, ville gärna ha bytt plats med honom i stolen.... fint bord till hallen, står det där mormors byrån stod ? ha en bra vecka, kram mor.

    SvaraRadera
  5. hejsan
    men ditt nya hallbord blev verkligen fint.såg alldeles lagomt stort ut.
    vilka fina alpackor du har...
    är de bara till sällskap eller använder du ullen???
    kram från lolla

    SvaraRadera
  6. Hej!
    Vad kul att du ville vara med och tävla inne hos mig! Vilken härlig blogg du har! Alpackor kan inte vara så vanligt att ha, eller? Har man dem enbart som sällskapsdjur eller för pälsen? Har för mig att jag hört talas om alpckaull, eller? Såg att du har Birmakatt också, det hade jag också haft om jag inte gått och kärat ner mig i en allergisk man...;-)
    Tycker just de katterna är så vackra!
    Kram Linda

    SvaraRadera
  7. Halloj, tack för titten hos mig. Det var ett snyggt bord du hade köpt. Vi får hoppas det gå bra i morgon hos tandläkaren.
    Kram mamma C

    SvaraRadera
  8. Snyggt bord till hallen. Förståndig tjej du har som säjer att det tar lång tid att köpa alpackor. Hoppas det går bra i morron också.
    Ha det gott.
    Kramis Birgitta

    SvaraRadera
  9. Vilket kanonfint bord till er fina hall. jag vill också ha vit pärlspont i hallen, måste övertala sambon...
    Du fick ju övertala mannen med alpackorna...
    Lycka till hos tandläkarn!
    Kramis Susanne

    SvaraRadera
  10. Hej Vännen!
    Tack för dina omtänksamma ord hos mig och att du mailade..det värmde verkligen!

    Vilket fint Englessonbord ni köpt till hallen, det passar ju jättebra! Vi har sovrumsmöbler och vitrinskåp i samma serie och är väldigt nöjda med dem. De är vackra och tidlösa.

    Fnissade lite när jag läste vad Alice sa till kvinnan som ville ha alpackor, hihi! Själv har jag lyckats övertala Peter att skaffa nya höns, han var inte så pigg på det först..

    Hoppas det går bra hos tandläkaren imorgon och att din dotter inte är alltför rädd.

    Stoor kram Jenny

    SvaraRadera
  11. Hej Stina! Tack för dina omtänksamma o vänliga ord inne hos mig nu när vi haft det jobbigt! Jag hoppas att det går mot rätt håll nu....Så fin hallmöbel från Engelsson, underbar! Dom har otroligt fina möbler! Hoppas att det går bra med din flicka hos tandläkaren! Många Kramar Therese

    SvaraRadera
  12. Hoppas det går bra för kusinen hos tandläkaren!! Hua...

    Jättefin hallmöbel, passar ju perfekt där i hallen hos er!:-)

    Kram Sofia

    SvaraRadera
  13. Vilken fin möbel, blev ju perfekt där! Hoppas det gick bra hos tandis idag!
    Ha en fin eftermiddag!
    Kramis/LenaS

    SvaraRadera

Vad glad jag blir över att du skriver några rader! Om du inte har någon blogg klickar du på "anonymt" i rullisten och skriver sedan några rader.ღ