måndag 25 januari 2010

Det ska börjas i tid...


Alice och hennes favoritkatt Selma
Min äldsta dotter Alice som är 8 år går i mammas fotspår och har börjat blogga... Hon startade en blogg förra veckan och hon tycker det är såå roligt. Tävlingar är speciellt kul! Tänk att kunna vara med i en massa tävlingar och ha chansen att vinna jätte fina priser. Hon har en massa idéer om inlägg och det är jätte kul tycker jag. Men det blir hård konkurrens om familjens enda dator nu. Kika gärna in på hennes blogg Hemma hos Alice, det skulle göra henne så glad! Hur hittar jag andra barn-bloggar? Någon som vet? Har ni tips om bloggar skrivna av barn så hör gärna av er.


Alice borrar, men inte i tänder...
Tack för alla rara ord inför Alice tandläkarbesök. Vi var ju där i dag. Det gick inget vidare. Hon har nu en påbörjad lagning av ett hål. De fick borra några sekunder och sedan var det tvärstopp! Tårarna sprutade på Alice, hon blev som en ål och munnen åkte i hop. Jag fick ont i magen av att sitta bredvid och se hur jobbigt det är för henne. Nu blir det remiss till en praktik där hon kan få lugnande innan. Hon har gått med på det och tycker det är bra om hon kan sova i tandläkarstolen, sa hon.

Ha en skön vecka! Kram

10 kommentarer:

  1. Hej! Gu vilka gulliga alpackor ni har. De ser så roliga och snälla ut! Jättefint hallbort du köpt. Jag gillar oxå Englesson. De har riktiga gobitar i sitt sortiment.

    Hoppas att allt ordnar sig för din dotter hos den nya tandläkaren.

    Kram Mia

    SvaraRadera
  2. Stackars Alice att det ska vara så hemskt. Jag kollade i hennes blogg igår. Hon är ju jätteduktig, kul då de använder sig av dagens teknik. På det viset "umgås" jag med min dotter som jobbar på en hästgård utanför London. Hon skriver i sin blogg och det är kul att läsa och se bilder. Nu är ju hon snart 24.
    Jo faten och kopparna har hon limmat. Hon köper i lite olika storlekar och färger. Jättesöta.
    Ha det så bra/annika

    SvaraRadera
  3. Hej Stina!
    Tack för go kommentar hos mig, blev lite full skratt när jag läste om svågern o hagelbössan,hihi! Han får nog fullt upp med att hålla beundrarna på avstånd;)

    Vilken otroligt fin bild på Alice och katten!! Alice är verkligen supersöt! (tror minsann att Bengt oxå kommer få sitta med hagelbössan*fniss*)

    Vad kul att hon börjat blogga!! Det måste jag berätta för Tindra och visa henne Alice blogg! Det får bli imorgon, nu har hon gått och lagt sig, hon är så förkyld stackarn..

    Min bloggvän Camilla/Lantliv på Holm har en 11-årig dotter som oxå heter Alice och som bloggar:)Länk till hennes blogg finns inne hos Camilla om ni vill gå in och kika!

    Hoppas det går bra hos den nya tandläkaren sen.

    Kraam Jenny

    SvaraRadera
  4. Det kommer säkert att sluta med att du blir tvungen att skaffa dej en egen dator om du ska få någon tid vid den i fortsättningen. Ska kika in till Alice.
    Ha det så gott.
    Kram Birgitta

    SvaraRadera
  5. Så kjekt å finne deg på bloggen vår :-) Det har vært litt labert med blogging den siste tiden. Vi har opnet Alpakka Apotek i Bergen, så jeg er hjemmealenegårdbrukerogmamma. I tillegg har jeg vært vannløs to ganger, så det har vært en del andreting å henge fingrene i kan du si :-) Gratulerer med alpakka!!! Er det ikke spennende!! Og bloggen din var nydelig!!
    Alpakkahilsen fra Norge og Aina

    SvaraRadera
  6. Lilla vännen inte kul med tandläkarbesök.
    Skönt att det ordnade sig och att ni fick en remiss.
    Ha en fin vecka.
    Kram LIna

    SvaraRadera
  7. Åh vad bra att ni fick en remiss de brukar vara så himla duktiga när man väl kommer dit, lilla gumman! Kul att hon börjat blogga, min åttaåring har inte kommit på detta med bloggar än ;o)
    Ha en fin dag!
    Kramis/LenaS

    SvaraRadera
  8. Hejsan.

    Stackars Alice, vad jobbigt det måste vara för henne.

    Men tror säkert att det blir bra hennes nästa besök, där får hon ju hjälp av proffs!

    Förstår att det gör ont i ett modershjärta!

    Kul att hon startat en blogg, ska gå in och kika.
    Min dotter är tyvärr lite för gammal för Alice...

    Ha det gott,
    Kram Anneli.

    SvaraRadera
  9. Så bra at dere sluttet behandlingen - viktig å ikke skape skrekk i henne, for tannlege må man jo til hele livet - håper virkelig neste besøk vil få tanden leget! Så gøy med Alices blogg - vet at flere blogger jeg er innom linker til sine barn - skal gi deg beskjed når jeg finner tilbake til de... Man skal tidlig krøkes som god blogger skal bli...
    HIlde

    SvaraRadera
  10. Vad kul att Alice har en egen blogg, där ska jag gå in och hälsa på. Tandläkaren är verkligen ett nödvändigt ont, usch...
    Kram Susanne

    SvaraRadera

Vad glad jag blir över att du skriver några rader! Om du inte har någon blogg klickar du på "anonymt" i rullisten och skriver sedan några rader.ღ