fredag 22 maj 2009

Ute




Visst är det vackert då det inte är i ens trädgård? Vår maskrosäng utanför tomten.


I dag har vi varit ute nästan hela dagen. Det har varit så skönt väder även om det inte har varit strålande sol. Det här är ju den bästa årstiden tycker jag. Inte så mycket har blivit gjort, men man behöver vara ledig och gå och skrota lite i trädgården också...



Clara med bästisen Agnes i päronträdet

Katten Selma smet ut för första gången och blev övervakad av hunden Doris.

Nu ska jag ut och tvätta altan så att vi kan olja in den i helgen. Vi har inte fått ut trädgårdmöblerna än... Astrid fyller snart 2 år och då hoppas jag att vi kan sitta ute och äta så det är hög tid att ta tag i det...

Kram

11 kommentarer:

  1. maskrosblommor är faktiskt en underskattad blomma,ja tycker det är så härligt på våren när dom första maskroserna kommer,lyser upp så fint.Och en hel äng,vilket lyx....
    Ha nu en bra helg
    Kram Anna

    SvaraRadera
  2. Låter härligt med en "bara vara dag". Vad söta tjejerna är i trädet.
    Själv har jag suttit på sjukhuset, blev biten av katten igår, fick stelkrampsspruta och antibiotika, så kan det gå när man inte ser vad man sätter ner fötterna.
    Stor helg kram Lotta!

    SvaraRadera
  3. WHAT!!?? Här har det hällregnat hela dan kan jag upplysa dig om, nåt fint väder har jag inte sett röken av, hihi. Vad gör ni på midsommar, några planer? Kram Sis.

    SvaraRadera
  4. Hej Stina!
    Jättefina bilder, ni bor så idylliskt!

    Jag är nog lite som din syster vad gäller shopping o du är som min syrra Karro*fniss*.hon är mer spara än slösa:)

    Du, jag såg på Bonde söker fru igår o kom o tänka på din Bengt, vad tycker han om det programmet?! Det var en av bönderna som hade 11 traktorer, Peter bara satt o gapade, hihi!

    Ha en riktigt skön helg söta du!

    Kram Jenny

    SvaraRadera
  5. Du, här har det ösregnat nästan hela dagen...Har inte kunnat vara ute men trotsade regnet med en lång prommenad. Ja husvisningar är alltid intressant, men det är mycket jobb med båda husen. Men dom ligger på den sidan jag vill bo men det är dyrt där så vi får se. Men titta ska vi.

    Kramis Anne

    SvaraRadera
  6. Hej, vilket gulligt kort på Astrid, och vilken fin maskrosäng.. de är ju fina när de blommor, men sen.... gulliga ungar i trädet. mor.

    SvaraRadera
  7. Hej Stina!
    Vad härligt att bara få vara en dag...
    Det behöver vi få oftare än vi tror. Gulliga tjejer som sitter i trädet! Mysigt att få göra i ordning altanen och att det blir fint väder till kalaset, så att ni kan sitta där då. Vi har ätit på altanen två kvällar i rad nu, så mysigt, men lite kylig framåt kvällen.
    Kramis Susanne

    SvaraRadera
  8. Hej Stina! vad skönt att bara vara...Härliga bilder på barnen i trädet!....o mysig bild på vovven o kissen!Tänk vad bilder kan säga mycket! Lycka till med altanen, det är nåt som vi också skulle behöva göra! Ha en fortsatt trevlig helg! Kram Therese

    SvaraRadera
  9. Ibland måste man tillåta sig att bara vara.
    Kram Lotta

    SvaraRadera
  10. Oja, visst behöver man vara ute och andas lite frisk luft (annat än vad jag gör, trots korsdrag så undkommer man inte målarfärgslukten - undras om man skulle pröva ättika på detta med?! ;-) ) Här har det varit lite upp och ner i vädret idag, men visst känns det som sommar ändå!!

    SvaraRadera
  11. Hej!
    Vilka fina bilder du bjuder på!
    Tack för din kommentar hos mig. Njae... Det lutar åt vedspis och i mitt hjärta har det nog alltid varit vedspis kvar men så blir man så velig, hi h. Tanken om en liten diskho var dels Leilas tidning som ställde till men också att vi har fått ändra planlösningen på köket efter hand... Nytt inlägg kommer imorgon. Om du orkar och är nyfiken så är du varmt välkommen att kika. Jag kommer snart igen till dig och kollar runt :-)!
    kram från mig
    /maria

    SvaraRadera

Vad glad jag blir över att du skriver några rader! Om du inte har någon blogg klickar du på "anonymt" i rullisten och skriver sedan några rader.ღ