fredag 29 maj 2009

Sköna fredag




Vilket väder det har varit i dag! Jag är glad över att jag slutar tidigt på fredagar och kunde njuta nästan hela eftermiddagen.



Bokbussen var här i dag och jag hade beställt en massa böcker, ljudböcker och filmer så nu har vi att göra... Jag är så glad över vår buss, det är en sådan service att den kommer var 6:e vecka och stannar precis utanför huset.



Jag har äntligen hittat en tallrikshylla. Eller rättare sagt mamma hittade en på Bra & Begagnat i Örebro. Det kostade bara 50 kr. Jag skulle få den vitmålad också, sa hon. Det var snällt! Vet inte riktigt var jag ska ha den. Det är ont om vägg i köket så det får nog bli i matrummet.

Katten Selma som blir 1 år i dag. Våran till storlek minsta och näst yngsta katt.


I morgon ska jag, Alice och Clara åka till köpcentrat och handla lite kläder. Jag var där i går och hittade så mycket fint. Jag hann dock inte runt till alla affärer innan de stängde så i morgon fortsätter jag där jag slutade i går... *fniss*. På kvällen ska vi på 40-års fest. Vi blir runt 30 personer och det ska bli kul att träffa alla igen. Då Alice var liten var vi ett gäng som träffades jätte ofta. Nu har ingen tid och ork att ta tag i det. Det är synd, men man är så trött på helgen efter att ha jobbat fem dagar. Husrenovering och småbarn tar också på krafterna. Det blir lättare nu i sommar att träffas. Då kan man ju vara ute och grilla och slipper springa runt och städa som en galning innan någon kommer på besök...

Bengt och Astrid nu på kvällen. Hon har åkt med på gräsklippstraktorn sedan hon var en månad.

Ha en varm och skön helg! Kramar

7 kommentarer:

  1. Vad fint det är med stenläggningen. Hm vilken snäll mamma då, först handla sen måla hihi. Ja tänk om vi sprang ut varje månad och kollade skaran utanför. Ingen risk att någon står utanför min knut iaf hihi. Idag är nog den värsta dagen för henne.Gud sååå skönt med fredag och lördag imorgon mys.
    Kram på dig vännen/ A

    SvaraRadera
  2. Den snälla mamman ringde din lillasyster och frågade om proffsråd inför målningen av din hylla, hihi...Det blir säkert jättefint!! Vad fint det blir hos er, får nog komma upp o spana lite snart, Go´natt, Kram Sis

    SvaraRadera
  3. Hej Stina!
    Vilken jättefin hylla du fått av din mamma, vad gulligt av henne:)

    Snygg stenläggning, I like!

    Ha en jätteskön helg Vännen!

    kramis Jenny

    SvaraRadera
  4. haha så du köpte hyllan eller det fanns två, jag stod och fingrade på dem men du vet kunde inte bestämma mig och sen när jag åkte tillbaka på torsdan (de hade kvällsöppet) var de borta ;o) Den kommer bli jättefin!
    Ha en härlig dag!
    Kramis/LenaS

    SvaraRadera
  5. Härligt med sommarvärme, vi ska nog ta en liten tur med båten i em. Fin stenrundel ni har, gulligt bord. Tallrikshyllan kommer bli görfin. Ska nog måla min någon dag...hoppas ni hade mysigt på stan och ha en roligt fest ikväll. Bra att ha en stor åkgräsklippare ni som har mycket att klippa.
    Kramis vännen, Susanne

    SvaraRadera
  6. Hej, nu har hyllan fått 2 strykningar men behöver nog 2 till. Vad fin rundeln är, bra jobbat Bengt! I kväll ska vi till en utedansbana och återuppliva gamla minnen från -50 talet. trevlig kväll önskar mor och ivan.

    SvaraRadera
  7. Hej stina! Hoppas du haft det bra idag...läste att du var på shopping! du får skriva vad du handlat...Visst har Zara mycket fint, blev förvånad att ni inte hade den butiken i uppsala! Men ni har väl mycket annat fint kan jag tro..Vad bra det lät med bokbussen! kul att sån service får finnas kvar i dessa tider! Vilket fynd din mamma gjort med tallrikshyllan, jag var där förra veckan en sväng. Den kommer bli kanonfin vit! Säkert jättefint i matrummet också! Ha de bra ikväll! Kram Therese

    SvaraRadera

Vad glad jag blir över att du skriver några rader! Om du inte har någon blogg klickar du på "anonymt" i rullisten och skriver sedan några rader.ღ