lördag 4 april 2009

Lördag
Jag måste erkänna att jag knappt har varit ute i dag trots att det var helt underbart väder. Barnen frågade om de kunde ha linne och sandaler för det var sååå varmt! Nej, jag har haft inre tjänst idag. Jag lackde klart alla kvistar i nya hallen. I morgon ska jag grundmåla pärlsponten. Jag längtar... Jag ska ta lite bilder när jag har målat. Jag längtar efter en hall utan betonggolv och ett rangligt vädringsställ, i stället för hatthylla.
Så var jag tvungen att baka också. Det var helt tomt på fikabröd i frysen. Bor man på landet hör det ju liksom till att bjuda på fika så fort någon tittar förbi. Då jag bodde i stan var det inte alls så mycket fika som det är här på landet. Det blev i alla fall bullar och två sorters kakor att stoppa i frysen.

Kramisar

9 kommentarer:

 1. Oj, så flitig du har varit under dagen.. jag har släpat mig runt på Ikea och blivit rackarns trött. Linne och shorts? Bor vi i samma land? Här har det varit minusgrader och täckjacka..

  SvaraRadera
 2. Jag bor i en gammal lärarbostad..skolan är vårt lilla uthus på 600kvm. Du kan läsa om den under mina etiketter på uthus.
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. Kanon! Då tar du med bullar o kakor till nästa helg då, hihi. Du vet ju att jag inte har ärvt din o mammas bakkonster, tyvärr... haha! Kram!

  SvaraRadera
 4. Menar du att barnen går i linne och shorts - dte här bloggandet har bara en nackdel - man blir så avis på er sommarvärme!

  men det unnar jag er - tids nog har vi värme också.

  Mums så goda bullar.

  Kram Maud

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Härliga bullar. Gillar att du snurrat med så där - så gjorde min farmor
  Kram MARIA

  SvaraRadera
 6. Hejsan!
  Gott med nybakta bullar och kakor. Det är nog därför man längtar efter att bo landet, det verkar så mysigt. Min mans båda systrar bor på landet Russkoga och Åtorp.De har det precis så där mysigt och så bor de så fint med, precis som du. Kram Åsa

  SvaraRadera
 7. Hej, vilka goa bullar, och Claras kakor var med såg jag. I Örebro var det oxå vårsol i går, men nu är det moln, men + 7,3 gr, köksfönstren ska bli rena idag. ses på fredag, mor.

  SvaraRadera
 8. Hej!
  Vad duktig du är som har bakat bullar,mina barn tjatar om att ja måste baka men tiden rinner bara iväg (måste skärpa mig)
  Det ska bli kul att se din hall.
  Kram Anna

  SvaraRadera
 9. Hej Stina!
  Vad duktig du är som kan baka!! Dina bullar ser jättegoda ut!

  Ska bli så kul att se bilder från er hall sen när den är färdig:)

  Ha en bra kommande vecka,
  Kram Jenny

  SvaraRadera

Vad glad jag blir över att du skriver några rader! Om du inte har någon blogg klickar du på "anonymt" i rullisten och skriver sedan några rader.ღ