onsdag 1 april 2009

Kärlek
I somras köpte vi två nya katter av rasen Ragdoll. Vi hade två äldre katter sedan tidigare. De första dagarna var Selma rädd för Sudden som morrade så fort han fick syn på någon av de andra katterna. Nu är de oskiljaktiga. De är så himla mysiga tillsammans.


Här om kvällen satt Sudden nedanför byrån i sovrummet och blickade uppåt. Jag gick fram och öppnade låda efter låda. Då jag öppnade min mans låda med underkläder tittade Selma fram. Hon hade hoppat i då min man hade den öppen och sedan åkte lådan igen. Som tur var låg hon bara där en liten stund.I går satt Selma vid förrådsdörren. Min man hade varit framme igen! Nu hade han råkat stänga in Sudden i förrådet. Katterna är så söta som vaktar på varandra. Sudden och Selma är fina i hop och jag hoppas att det blir kattungar senare i år.
Kramar

11 kommentarer:

 1. hej,har väntat på en bild på Doris, men nu kom den, söta bilder på era djur, blir det hönor i sommar?? mor, tacka Alice för fint brev.

  SvaraRadera
 2. Vad bra då kanske vi kan tinga en katt om det blir bebisar, hihi. Ja Mathias har gjort grovjobbet o jag piffet, är det inte så man fördelar sysslorna i ett hushåll? *skattar*.
  Kram Sis.

  SvaraRadera
 3. Tack för den söta komentaren på min blog

  Ja om grodan är en prins då ja. hih

  Vilka underbara katter du har

  Kram
  Åsa

  SvaraRadera
 4. Fina katter ni har! Kanske är en sådan katt man skulle ha. Vi drömmer om husdjur ibland. Jag tycker egenligen att det är bra om barnen får växa upp med husdjur. Själv hade jag marsvin och hund. Katt eller hund? funderar vi på. Kram Åsa

  SvaraRadera
 5. Hejsan!
  Du hade visst också träskor när du var yngre, till skolavslutningen fick jag nya under några år. Era katter är så söta, tyvärr är mina barn allergiska, så vi har faktiskt inga djur. Dottern hade en guldfisk som levde i 2 år för att par år sedan.
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 6. Hej Stina!
  Tack för att du visar de underbara bilderna på era katter, de är såå fina!
  Gillar verkligen fotot där de ligger o håller om varandra, vilken kärlek, hihi!!
  Visade bilderna för sambon han tycker oxå de är jättefina:)

  Ha en jättebra dag,
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 7. ooohh !!!Vad söta katter.
  Min svärdotter har ett par norska skogkatter.
  De är nåt speciellt med raskatter tycker jag.

  SvaraRadera
 8. Hej!
  Vilka mysiga katter,det är verkligen sällskapsdjur
  Ha en bra dag kram Anna

  SvaraRadera
 9. Men vad söta katterna var där de låg tillsammans! Vad bra att de har varandra!

  Jag hade heller ingen plats för talrikshylla i köket, så min hänger i vardagsrummet. Dessa tallrikar får man inte äta på, de ska bara vara fina!

  SvaraRadera
 10. Go middag! Mys pys det ser ut...Tyvärr är jag allergisk mot katter....Vad är det för ras!?
  Tjusiga!! Ha det så bra.kram:Helen

  SvaraRadera
 11. Vilka underbara katter!

  Kram
  Nettan

  SvaraRadera

Vad glad jag blir över att du skriver några rader! Om du inte har någon blogg klickar du på "anonymt" i rullisten och skriver sedan några rader.ღ