söndag 26 april 2009

Arga mammanI dag har jag känt mig som häxan Surtant. Jag hade tänkt ha en härlig dag ute i trädgården och städa lite bland blommor och buskar. Jag skulle bara städa undan lite i barnkammaren som jag inte har kunnat dammsuga på jag vet inte när. Det är ständigt en massa småsaker utspridda över golvet. Nu tog jag och Clara tag i det och jag blev kvar inne från morgon till det var dags att åka till ridning på eftermiddagen.
Det är ju skönt att få städningen gjord, men jag blir på så dåligt humör att jag ska behöva tillbringa mer eller mindre hela dagen inne i barnens rum. Om de kunde hålla lite ordning skulle jag kunna dammsuga där då jag dammsuger resten av huset. Det var ett åskmoln över mitt huvud under stor del av dagen... Nu har åskmolnet försvunnit och det känns riktigt bra att barnkammaren är ordentligt städad. Påta i trädgården kan jag göra nästa helg...

En stor kram till er alla

11 kommentarer:

 1. Hej! Ser ur som du har en underbar familj. Så söta flickor och vovve. Jag kan trösta dig med att jag inte heller varit ute speciellt idag så du är inte ensam om att ha varit inne idag. Vi får hoppas att det blir fler sköna, varma dagar som vi kan njuta av istället för städning ;-)
  kram från mig
  /maria

  SvaraRadera
 2. Jag har en ständig kamp med min kära dotter om städning, så brås på sin far gör hon inte;-). Tur att det har varit lite sämre väder idag då, iaf i Örebro, så du inte missade alltför mkt solsken. Kram.

  SvaraRadera
 3. Känner igen det där med att peta omkull och bygga nytt. Det har även min sambo mumlat något om någon gång emellanåt ;-). Läget för oss var dock lite annorlunda då vi inte hade någon anknytning till huset och det, mer el mindre, var ett ruckel när vi köpte det. Rev mer än vi byggde under en lång period. Följer ert arbete, kul att se hur allt växer fram. Och man blir inspirerad. Må så gott!
  kram från mig
  /maria

  SvaraRadera
 4. Hihihi, det ser ut om ett slagfält på min övervåning, så jag var riktigt sur ett tag idag. Pojkarna lovade att städa undan New York imorgon, hoppas att de gör vad de har lovat för jag tänker inte städa upp allt det där. De har inaderat hela sitt rum plus hela tv-rummet därupp. Ha det så bra kram Åsa

  SvaraRadera
 5. Hej! Det där känner man igen, städa, städa varje dag...rörigt på en gång.
  Vi som har ett litet hus där ser det rörigt ut på en gång. Men egentligen är det väl inte så viktigt eller... man får tänka att det finns viktigare saker, att alla är friska tex och att man kan vara tillsammans, men jag vet ibland blir man bara stor tokig i röran...

  Bamse kram Lotta!

  SvaraRadera
 6. Här är det ständig kamp om att hålla ordning. Mina barn är stora nu..så de ska kunna hjälpa till..men suck vad trötta de blir. Jag orkar inte med att städa och har det snyggt överallt vi har det för stort..men vad jag känner igen mig.
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 7. Jag förstår hur du känner, man försöker strunta i städningen, men till slut så måste man bara. Gulliga barn och hunden är en riktig Båtsman...Vi hade också mulet idag, kanske ni också. Hoppas du fick vara ute i solen igår.
  Ha en skön vecka!
  Kram på dig Susanne

  SvaraRadera
 8. hej Stina!
  Nu kan du ju i alla fall trösta dig med att det är städat i flickornas rum!

  Jag hade tänkt fixa en massa saker i trädgården i dag som inte blev av..får ta det nästa vecka istället!

  Sambon P hälsar att han gärna skulle komma o "praktisera" hos din Bengt, *fniss*, det är nog traktorgrävaren som lockar!

  Ha en bra kommande vecka
  kram Jenny

  SvaraRadera
 9. Hmmm på en måte er det beroligende å høre at det er mange rotete barnerom... Jeg har vært ute hele helgen, så jeg har et rotete og skittent hus, men i morgen skal det komme regn, så da er det frem med skurefille og ståvklut... Barnas rom er krise oråder, men de sprer rotet sitt, så det er mye rot både her og der, og det er ikke bra!

  SvaraRadera
 10. Ständig kamp här med framförallt 8-åringen, såååå lat. Men visst är det skönt när det är gjort. Här har vi fått massor gjort, men utomhus hihi...

  Kram Anne

  SvaraRadera
 11. Jag har ju inga barn, men jag kan själv stöka ner så mycket att jag blir galen på mig själv... ;-)

  SvaraRadera

Vad glad jag blir över att du skriver några rader! Om du inte har någon blogg klickar du på "anonymt" i rullisten och skriver sedan några rader.ღ