onsdag 14 juli 2010

Två bustroll till salu

Assie
Nu börjar det närma sig dagen då kattungarna är redo att lämna sin mamma och oss. Det kommer kännas otroligt konstigt då de flyttar. Man har ju vant sig vid att de fem har kapplöpning genom huset och mamman beklagandes kommer efter. Någon minut senare ligger alla fem helt utslagna på golvet och sover tungt. Såå söta!

Alicia
Tre av ungarna kommer flytta till Skellefteå, Uppsala och Kumla. Assie och Alicia har ännu inte hittat något eget hem. Någon som är sugen på en ragdollflicka? Att det är en underbar ras förstår ni nog att jag tycker då jag har fyra vuxna katter av den rasen. Vi kan tyvärr inte behålla någon av flickorna då pappakatten bor hos oss och jag inte vill riskera någon tjuvparning där. Annars hade jag gärna behållit i alla fall en av de små som vi har följt från dagen då de föddes i min mans garderob.

Kramis

8 kommentarer:

 1. Åhå de är ju så söta, synd att vi är allergiska....
  Ha en finfin eftermiddag!
  Kramis/LenaS

  SvaraRadera
 2. Ojojoj for noen fine ragdoll-bebiser!!!! Akkurat slik jeg ønsker meg...men just nu har vi to katter og tre hunder så det får vel holde! Menjammen var det fristende :)))) LYkke til videre i livet til kattungene!

  SvaraRadera
 3. Men gud jag dör... de är ju så goa att man vill äta upp dem! Vår Oscaria är 19 år och har fått juvertumörer. Hon har haft dem några år, men denna sommar har de börjat ge sig tillkänna och vi inder att detta blir hennes sista sommar. Hon har inte haft ngt som helst problem med dem. Men nu har de börjat växa. Hon är glad i dag, gör kullerbytter i gräsmattan, tar tre möss om dagen, äter bra och sover i mattes säng, så.... vi avvaktar lite, men jag kan inte leva utan djur, och när min vän dör blir det tungt, hon har ju varit min bästis i nästan 20 år, tanken är tung men jag vet jag vill ha två charmtroll och då hade vi tänkt oss ragdoll el likn. Helst två pojkar i o f s men....hoppas de kommer till ett bra hem, där de får gå ut o in som de vill och får lugn o ro. De är helt bedårande. Mari.

  SvaraRadera
 4. Vad söta de är de små. Hoppas du hittar nya hem till dem. Som du säkert förstår att vi också katter. Just nu vet jag inte hur många. Det finns nämligen kattungar på höskullen.
  Ha det gott.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 5. Så otroligt söta!
  Jag förstår att det blir tomt efter dem.

  Ha det bra!
  Agneta

  SvaraRadera
 6. De är sanslöst söta!! Och vilka fina bilder du tagit.

  J2 tjatar om katt, men J1 är allergisk, så vi får tacka nej...

  Jo, det ser ut att bli riktigt gott om blåbär, men som sagt - riktigt färdiga är de inte än.

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 7. Hej,
  Huset-vid-ån-Therese tipsade om din blogg så jag kikar in :-)
  Vilka ljuvliga kissebebisar du har :-)
  Må så gott, Maria

  SvaraRadera
 8. Hejsan! Blev tipsad av min storasyster att du sålde kattungar och jag undrar hur mycket dom kostar. :) Mvh Ellen

  SvaraRadera

Vad glad jag blir över att du skriver några rader! Om du inte har någon blogg klickar du på "anonymt" i rullisten och skriver sedan några rader.ღ