fredag 16 juli 2010

Love ♥♥


Jag är så glad över att våra barn får växa upp med djur. Jag älskar att ha djur runt omkring mig och jag märker att barnen också gör det. Det är bra att de får känna ansvar och respekt för djur och natur.


Två av barnen tar till sig djuren mer, det andra barnen har inte riktigt det intresset och det får man ju acceptera.


Lilljäntan fullkomligt älskar sina fyrbenta vänner. Hon följer alltid med till hagen då vi ger mat.Astrid och alpackorna är nästan jämngamla och de är underbara tillsammans. Jag hoppas de får följas åt många år till.

Puss min älskade Aqua ♥♥

Kramis

4 kommentarer:

 1. Visst är det en förmån att få ha djur omkring sig, jag drog hem en massa burdjur när jag var barn utöver en massa akvarium och hunden och likadant har min äldsta gjort, önskar att vi bott ute på landet och kunnat ha fler djur men men man får vara nöjd över det lilla ;o)
  Det ska bli superkul att åka ner på marknaden nästa söndag och vad kul att din morfar är från de trakterna ;o), det blir flera träffar vännen, för eller senare så passar det så du också kan komma med!
  Ha en härligt underbar helg vännen!
  Kramis/LenaS

  SvaraRadera
 2. Hej Stina! Kul att du och Therese träffades i Örebro. Gud så söt din dotter är och inte visste jag att alpackorna är så snälla. Visst är det viktigt att barn får växa upp med djur. Jag är å glad att vi har Iniesta. Era kattungar är bara för söta, blir faktist sugen på en till. Sommarkram Åsa

  SvaraRadera
 3. Hej, vilka underbara bilder...... kram mor

  SvaraRadera
 4. Ja, visst är det så! Jag känner också glädje över att ha möjligheten, att låta mina barn växa upp med djur omkring sig.
  Alla mina tre tycker om våra djur, men mest entusiastisk är nog treåringen, som bara ääälskar att rida och pyssla med hästarna. Sååå härligt att se :-)
  Vilka supersöta bilder på dottern och hennes "kompis"...
  Kram, Maria

  SvaraRadera

Vad glad jag blir över att du skriver några rader! Om du inte har någon blogg klickar du på "anonymt" i rullisten och skriver sedan några rader.ღ