måndag 31 maj 2010

Mors- och barnensdag

Sagolika Wiks slott mellan Uppsala och Enköping
I går var det nästan mer som barnens dag än morsdag för oss. De gulliga klassföräldrarna i Alice klass hade ordnat med klassträff vid Wiks slott inte långt från där vi bor. Vi fick underbart väder och det var många som kom.

Clara tar igen sig efter en springtur
Det blev picknick och lekar för barnen. Själv satt jag på filten och hade en trevlig pratstund med några mammor medan barnen och min man sprang runt för glatta livet i jakt på saker lagen skulle hitta. Det var allt från plommonkärnor till cykelpumpar. 

Astrid
Godishalsband i pris till alla som var med och tävlade. Jag hade bakat dumlemuffins och underbara chokladkakor efter Pernillas recept.

En stolt Alice
Vi hade en toppendag! Kvällen avslutades med fika hos svärmor. Är man mamma till sex barn och har uppfostrat åtta barn är man väl värd att firas på mors dag!

Clara försöker äta, utan att använda händerna, Singoallakakor som hänger i snören i träden

Hoppas att ni också hade en toppenhelg!

Kram

9 kommentarer:

 1. Hej! ser att ni hade en härlig söndag med fint väder. Vilken tur att det blir så när man ordnar trevliga saker för barnen.
  Ha det gott.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 2. Hej, kul att få se vad ni hade för er på mors dag, verkar trevligt, Vi hade picknick med Anders familjen vid lekparken, kram MOR

  SvaraRadera
 3. Tur med vädret hade ni också...ja det var en riktigt fin Morsdag.
  Kul med aktiviteter med barnen och deras klasser.
  Kram annika

  SvaraRadera
 4. Hej vännen! Vilken trevlig o mysig Morsdag ni haft tillsammans. Slottet ser väldigt fint ut! Visst ska det bli kul o spännande att ses snart, känns konstigt att vi redan är inne i juni månad....Det har gått så fort allting! Ha en trevlig Tisdag! kram Therese

  SvaraRadera
 5. Åh vilken härlig dag ni hade!
  Ha en underbar dag!
  Kramis/LenaS

  SvaraRadera
 6. Hej Vännen!
  Vilken mysig familjedag ni hade:)

  Ha det gott,

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 7. Vilken mysig dag ni haft och solsken till på köpet! Får nog åka till Wiks slott nästa gång vi är i Bålsta hos svärmor. Där ser trevligt ut!

  Cilla♥

  SvaraRadera
 8. Ser ut som om dere har hatt en veldig hyggelig dag med gleder for både liten og stor...
  Hilde

  SvaraRadera
 9. Förstår att ni hade en riktigt trevlig dag i härlig miljö!

  SvaraRadera

Vad glad jag blir över att du skriver några rader! Om du inte har någon blogg klickar du på "anonymt" i rullisten och skriver sedan några rader.ღ