söndag 2 maj 2010

Kase

Stora oljefatsgrillen är toppen då det är många grillgäster
Tack snälla ni för alla rara kommentarer om pappa och de små kattungarna. Jag vägde, medicinerade och tvättade de små i dag. Jag tycker de ser lite bättre ut i dag. De har i alla fall gått upp lika mycket i vikt som syskonen så aptiten är det inget fel på.


Helgen började i alla fall bra med valborgsfirande hos oss. Vi brukar fira här då vi alltid har en stor kase som behöver eldas upp. Kase är ett av de nya ord som jag fick lära mig då jag flyttade från Närke till Uppland. Det är namnet på ris eller skräphögen som ska eldas.

Varm och skönt var det runt brasan
Vi hade bjudit över tre familjer. Det blev en trevlig kväll med en massa god mat och dricka. När det började mörkna på tände vi kasen och satt på halmbalar runt den och myste.

Astrid äter Mariekex med grillad marshmallows i

Ha nu en riktigt skön vecka!

Kram

10 kommentarer:

 1. Å vad det såg trevligt ut!
  Hoppas att det reder upp sig med kattungarna.
  Ha en fin vecka.Kram Kicki

  SvaraRadera
 2. Jaha heter det kase där uppe:) Mysigt verkar ni har haft det! Usch så trist med kattungarna:( men jag tror säkert dom repar sig, dom brukar vara starkare än vad man tror dom där små rackarna!!
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 3. Så gott det ser ut.
  Ha en bra vecka.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 4. Vilka jättefina bilder på er valborgsfest.Skönt att kattungarna mår bättre och att de är pigga. Ha en skön vecka, utan sjukdom... kram MOR

  SvaraRadera
 5. Visst lockar elden? Vackert även om det är farligt!
  :)

  SvaraRadera
 6. Härliga bilder!
  kram från mig
  /maria

  SvaraRadera
 7. Hej Vännen!
  Vilka fina bilder!

  Hoppas de små dunbollarna kryar på sig.

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 8. Åhhhh vad mysigt det låter med egen brasa.
  Ha en fin vecka.
  Kram Lina

  SvaraRadera
 9. hihi här missade vi brasan, trodde de skulle tända den vid 20-tiden men det gjorde de mycket tidigare så när vi kom var den helt nerbrunnen ;o)
  Ha en finfin eftermiddag!
  Kramis/LenaS

  SvaraRadera
 10. Så hyggelig feiring dere har - ser bare så deilig ut - flott når man kan samle gode venner til samvær! hÅPER DE SMÅ KATTENE kryar på sig!
  Klem Hilde

  SvaraRadera

Vad glad jag blir över att du skriver några rader! Om du inte har någon blogg klickar du på "anonymt" i rullisten och skriver sedan några rader.ღ