lördag 17 april 2010

Rök och eld

Kan det vara en korv Doris spanar in?
Den här helgen hade jag tänkt tillbringa i trädgården. Det finns massor att göra. Men vädret är inte speciellt lockande. Det är inte många grader över 0 och det blåser som bara den. Det blev en dag i skogen i stället och det är ju inte fel det heller...

Mat smakar bättre ute, och så blir det ingen disk för mamma...
Min man avverkade, hans mamma och hans systers familj var med och eldade ris och grenar och så grillade vi korv. Så nu har jag kåda i baken och lukar rök om hår och kläder. Som en riktig skogsmulle med andra ord *ler*.

Bengt avverkar i skogen
De andra är kvar, men jag åkte hem för att tvätta kuddar, täcken och sängkläder efter ännu en natt med ett magsjukt barn.

Bondtraktorn
Vad skönt det är att vara själv hemma en stund. Lugnt och tyst, bara tvättmaskin och tumlaren som brummar.




Vad har ni haft för er i helgen?

Kram

10 kommentarer:

  1. mmm. ja korv ser ju gott ut :) var det första grillningen i år?

    Kram

    SvaraRadera
  2. Hej! Ser riktigt mysigt ut med korvgrillning i skogen. Flickorna trivs väl med det. Här har det blåst hela dagen och nu vet jag inte om det är snö eller regn som kommer ner. Något är det iaf. Jag har varit tvungen att ta tag i något av det tråkigaste som finns, nämligen papperen och bokföringen till deklaration. Får nog ägna morgondagen åt det också.
    Önskar dej en mysig lördagskväll.
    Kram Birgitta

    SvaraRadera
  3. Isj magesyke er ikke gøy - håper det bedrer seg! Deilig med en dag i skogen da!!! Her har vi begynt å finne frem litt hagemøbler, og jeg har planer om å plante om alle frøene jeg har sådd, men det blir nok ikke før i morgen....
    Klem Hilde

    SvaraRadera
  4. Hej goa bloggvän! Vilken härlig dag ni har haft i skogen, jättemysiga bilder! Ha det så bra kramar från Maria

    SvaraRadera
  5. Kikar in en stund. Vilken mysig blogg du har,och vilken härlig dag i skogen ni haft. Ha en fortsatt trevlig helg.

    SvaraRadera
  6. Hej Stina!
    Ni ser ut att ha haft en härlig dag i skogen! Gott med grillad korv:)

    Peter har oxå tagit ner träd idag medans jag rensade ogräs o krattade mossa i trädgården. Var helt slut efteråt, så otränad är jag;)

    Ha en trevlig lördagkväll!

    Kram Jenny

    SvaraRadera
  7. Vilken härlig dag ni har haft! Jag älskar såna där dagar då man bara är ute i naturen... Jag har en award till dig om du vill.
    Kram/ Anna

    SvaraRadera
  8. Det där ser trevligt ut.
    Vi åkte till Jula på fm och handlade lite sågar, skottkärror mm. Så for vi vidare till sonens hus för att hjälpa till. På kvällen cyklade vi till Hjärsta till en kompis för att fira en födelsedag.
    Ha en skön söndag....med mindre med blåst.
    Kram annika

    SvaraRadera
  9. Skickar här en liten hälsning. Jag brukar gå in och läsa din blogg emellanåt. Jag tycker att den är så mysig. Ha en trevlig söndag! /Ing-Mari

    SvaraRadera
  10. Å vad jag gillar dina lantliga fina bilder.
    Kram Lotta

    SvaraRadera

Vad glad jag blir över att du skriver några rader! Om du inte har någon blogg klickar du på "anonymt" i rullisten och skriver sedan några rader.ღ