torsdag 22 april 2010

Inte igen...

Hund från Fullerö i Uppsala
Vad säger ni om vädret? Typiskt aprilväder, det var helt vitt ute då jag vaknade i morse. De stora barnen skrek rakt ut och den lilla jublade... Nej Kung Bore, nu vill vi har sol och vår!

Nu står hunden och vaktar i hallen
Då var det dags igen... Minstingen var ju magsjuk i helgen, nu är det mellantjejens tur. Hon vaknade i morse och hade ont i magen. Men jag trodde inte riktigt på henne. Hon fick frukost och jag tjatade på henne att skynda på. Då, i soffan och över hela henne oj oj oj. Stackars lilla Clara. Jag visste knappt hur jag skulle få in henne i duschen. 

Jag har varit så himla trött på kvällarna så jag har inte orkat med att besöka er. Förkylningen och det trista vädret tar på krafterna... Hoppas nu att resten av familjen slipper magsjukan. Till helgen har vi massor att göra (som vanligt *fniss*).

Ha det bäst alla goa vänner!

Kram

10 kommentarer:

  1. Hej Stina!
    Usch för snö och usch för magsjuka! Stackars er som fått båda delarna!
    Hoppas Clara kryar på sig!

    Vilken charmig hund, o Englessonhyllan den står på är såå fin! (har den serien jag oxå:))

    Sköt om er!
    Kram Jenny

    SvaraRadera
  2. Aprilväder hos oss också! Snöblandat regn, blåst och kyligt. Jag som skulle städa i trädgården.

    Hoppas ni snart är friska igen!
    Agneta

    SvaraRadera
  3. Hej vännen och tack för titten hos mig, ja jag minns alla träskor genom åren! Visst är det det tråkigt när det blir kallt igen, men inte mycket att göra åt. Vi har ju en resa bokat till Gran Kanaria på tisdag, men vi vet ju inte än om det går något flyg än så det är lite trist. Må så gott och hoppas ni andra inte blir sjuka! Kramar från Maria

    SvaraRadera
  4. Tusen tack för tummaran goa du! Kram Maria

    SvaraRadera
  5. Usch både magsjuka och snö!! Hoppas nu att ni kryar på er och att våren kommer igång igen.
    Ha en skön torsdagkväll!

    SvaraRadera
  6. Isj - magesyke er triste saker...Særlig når barna har det! Håper dere snart blir friske alle mann, og virkelig kan nyte helgen!
    Jeg leser litt svenske bøker for tiden - bla potensgiverene - så skal jeg starte på Sirla gentlemen søkes, og jeg skjønner at sirla er et nøkkelord, men hva betyr det? Kan du forklare? Bøkene er aldeles vidunderlige!!!
    Hilde

    SvaraRadera
  7. Nej, jag vågade inte grädda muffinsen i kaffekopparna. Jag gräddade dem i vanliga muffinsformar. Jag lät muffinsen behålla formarna på i kopparna också.

    SvaraRadera
  8. Stackarn... Niklas kom hem från jobbet idag med magknip och feber så vi får se vart det här tar vägen. Fy, vill inte ha hem magsjuka!!! Hoppas att ni kryar på er nu så ni får vara friska i helgen. Supersöt vovve som vaktar i hallen!
    Kram/ Anna

    SvaraRadera
  9. Hej Stina!
    Fy för magsjuka... Stackarn, hoppas hon kryar på sig fort...
    Ja inte är det någon vidare vår just nu... Fy så kallt och här snöade det ett tag i dag.
    Hi, hi tyckte bilden var så kul på den ena alpackan i inlägget under. Först tänkte jag, har den fått horn?? (det var trädet) *fniss* Det måste vara åldern!! :)
    Ja min besöksräknare pajade igår. Vi har virus i datorn som förstör en massa. Om ett par dagar blir vi utan dator. En kompis till oss ska göra ren datorn helt och hållet. Den här gången var det en kod som försvann på räknaren. Därför försöker jag vara inloggad så lite som möjligt. Väntar på en ny kod så jag kan fortsätta med samma räknare. I dag trodde jag den skulle komma, men icke...
    Inte vill jag att den ska försvinna helt heller... Tråkigt om man ska börja om igen, men egentligen det är väl världsliga saker... bara en massa siffror...
    ha det toppen vännen!
    kram Susanne

    SvaraRadera
  10. Även här har det varit ett riktigt aprilväder några dagar men idag är dte sol igen, hoppas den håller i sig ett tag nu och stackars lilla Clara, hoppas hon är piggare idag!
    Ha en finfin helg!
    Kramis/LenaS

    SvaraRadera

Vad glad jag blir över att du skriver några rader! Om du inte har någon blogg klickar du på "anonymt" i rullisten och skriver sedan några rader.ღ