lördag 10 april 2010

Finaste växthuset

Bild lånad från Trädgårdsliv & Design
Har ni läst senaste numret av Lantliv? I den är ett reportage om Camilla Lindmarks underbara växthus. Växthuset har hon disignat själv och låtit bygga av gamla fönster.

Bild lånad från reportage i Nerikes Allehanda

Trädgården är en grönskande och blommande oas. Och huset där hon och hennes familj bor är det finaste, underbaraste lilla hus i hela Örebro. Det huset köpte de av mig då jag flyttade till Uppsala. Trädgården såg dock inte så rolig ut på tiden då jag bodde där. Jag bodde själv i huset och var i full gång att renovera med pappas hjälp. Det fanns helt enkelt inte tid för trädgårdsarbete mer än att klippa gräs. Men jag älskade huset och trädgården.

Bild lånad från reportage i Nerikes Allehanda

Det är så roligt att se hur fint Camilla har fått det i trädgården på bara några år. Det känns bra att ha sålt mitt underbara hus till någon som förvaltar det så väl. Besök gärna hennes blogg och låt dig inspireras Trädgådsliv & Design

Kram

14 kommentarer:

  1. jätte fint växthus.
    Ha en bra fortsättning på helgen!
    Kram
    Hanna

    SvaraRadera
  2. Tjuaigt tjusigt! Ja ett växthus vore inga fel om man hade lite grönare fingrar vill säga, men det har ju M iofs;-) ser verkligen fantastiskt ut!

    Kram Sofia♥

    SvaraRadera
  3. Jättefint hus och vilket växthus!!! Min dröm är att ha ett härligt växthus där både människor och växter kan trivas :)

    SvaraRadera
  4. Oj, jag hade missat att läsa ordentligt i Lantliv. Jag bara bläddrade och läste just ingenting. Tack för att du skrev om det så jag blev uppmärksam på reportaget. Upptäckte ännu en Örebrfamiljs reportage i samma nummer. Huset ser jättegulligt ut och jag minns att jag läste om det då i NaNt.
    Ha en bra fortsättning på lördagen.
    Kram annika

    SvaraRadera
  5. Hej Stina! Å vad fint växthuset va! Jag har en lekstuga som jag brukar leka i på sommaren kram ps hällsa Alice från mig.

    SvaraRadera
  6. Hej Stina!
    Fick Lantliv i brevlådan igår o var helt salig över Camillas vackra växthus! Vad kul att det var hon och hennes familj som köpte ditt vackra lilla hus!! :)

    Sitter här i matrummet o kikar ut mot vårt tråkiga växthus som dessutom har tappat flera rutor i vinter..suck! Får fortsätta att drömma om ett nytt ett bra tag till, vi har mycket annat att fixa först..

    Ha en fortsatt trevlig helg!

    Kraam Jenny

    SvaraRadera
  7. Vilket fantastiskt hus och vilket underbart växthus! Tack för tipset för vi ska ju bygga just ett växthus av gamla fönster i sommar... Det ser heeelt fantastiskt ut!
    Kram/ Anna

    SvaraRadera
  8. Hej! Vad kul att du skriver om mitt växthus och vårt hus. Jag har själv inte läst reportaget än utan får allt vänta till den 15:de... Jag kan knappast bärga mig! ;-D
    Har just kommit hem från mässan och är helt inspirerad till att ta tag i vårbruket, så mer frö och pynta fint i trädgården....
    Må så gott! Camilla

    SvaraRadera
  9. Åh, vad mysigt det ser ut! Förstår att det var ett underbart hus, måste vara kul att få se det i tidningen.

    Tack goa, underbara du för att du tittat in så ofta hos mig på sistone, fastän jag inte bloggat ordentligt på länge. Jag blir alltid lika glad, men särskilt nu har din omtanke betytt väldigt mycket.

    Julia rider på Solängens ridskola, som ligger i Ängeby, bara 10 minuter från oss. Det är superbra där, mycket pedagogiskt för små barn (3-7 år). Kan verkligen rekommenderas, men lite för långt bort från er, antar jag.

    Stor kram
    Pernilla

    SvaraRadera
  10. Vilket underbart sött litet hus du har bott i!!! Men att sköta trädgård och hus själv är krävande!! Vad roligt att det var med i Lantliv:)
    Ha en jättefin söndag.
    Kram Helena

    SvaraRadera
  11. oj vad fint det första växthuset är :)

    Kramar Malin

    SvaraRadera
  12. Åh, Vilket ljuvligt växthus....Vad tråkigt att du blivit förskyld, hoppas att det bli bättre snart! Hoppas att ni får en fin söndag med vackert vårväder! Kramis Therese

    SvaraRadera
  13. Åh jag har läst repotaget i NA och blev helt kär i växyhuset, huset ser också helt underbart ut!
    Ha en finfin söndag!
    Kramis/LenaS

    SvaraRadera
  14. Hejsan !
    Va roligt att titta in här hos dig !
    Läste om ert problem med husvagnen. För 3 år sen skulle vi oxå köpa husvagn. Då var det meningen att vi skulle sätta på en dragkrok på vår saab 9-3. Men av någon anledning gick inte det , så vi slog två flugor i en smäll och köpte en begagnad Saab-cabbe oxå ! Den får dra 1500 . Jättebra ! Jag tror jag har bilder på bil och husvagn på min hemsida om du vill kolla för skojs skull. :0) helenshantverk.dinstudio.se
    Lycka till med köpet !
    Ha en underbar dag ! Helen :0)

    SvaraRadera

Vad glad jag blir över att du skriver några rader! Om du inte har någon blogg klickar du på "anonymt" i rullisten och skriver sedan några rader.ღ