fredag 11 september 2009

Skokloster


Den här veckan har verkligen gått fort. Jag var på konferens med jobbet två dagar och vabbade en dag så jag har knappt varit på jobbet den här veckan.



Vi var 12 stycket från jobbet som åkte till Skokloster nära Sigtuna. Det ligger vid Mälaren och det är så vackert. Skokloster slott ligger precis bredvid där vi höll till. Det är ett väldigt vackert slott från 1600-talet där alla föremål från den tiden finns kvar i slottet. Ingenting har fått lämna slottet efter det att första ägaren gick bort. Det är tydligen helt unikt. Vi hade en rundvandring i slottet. Annars höll vi mest till i slottets gamla ladugård från 1637 där konferenslokalerna och matsalen ligger.


I helgen kommer en del av släkten hit för att fira vår 6-åring som fyllde för en vecka sedan. Det blir till att städa och laga mat. Vet inte vad jag ska bjuda på. Jag hade tänkt fläskfilégryta, men jag tror Clara vill Taccos och hon får väl bestämma det är ju hennes kalas.

Bengt är borta och gräver hos en granne hela helgen. Han skulle komma hem sent i kväll och börja klockan 5 i morgonbitti för att hinna klart i helgen. Ingen vila, ingen ro... Jag måste också ta tag i lite arbete, företagets bokföring. Moms och skatt ska vara inne på måndag och jag är ute i sista minuten som vanligt...


Hoppas att ni får en riktigt härlig helg!


Kram

9 kommentarer:

  1. Hej Stina!
    Förstår att veckan gått fort för dej. Det var väl skönt att åka bort ett par dagar från sjuka barn. Nu förstår jag att du har fullt upp med 6-årskalas i helgen. De där små brukar minsann veta vad de vill ha.
    Ha det så trevligt i helgen.
    Kramis Birgitta

    SvaraRadera
  2. Hej Stina!
    Vilka fina bilder från Skokloster, där har jag aldrig varit.

    Hoppas Clara får ett jättetrevligt kalas:)

    Ha en skön fredagkväll,

    Kram Jenny

    SvaraRadera
  3. Tänk den som kunde bokföring..blir det firma för mig får jag lämna bort det.
    Kram till dig
    Lotta

    SvaraRadera
  4. Åh vilka härliga bilder, låter som en underbar plats!
    Ha en fin helg vännen!
    Kramis/LenaS

    SvaraRadera
  5. Hello sis! Ni verkar ju haft det kanon på er konferens, skokloster verkar supermysigt! Hoppas det blir en trevlig familjesammankomst och att Clara blir nöjd:-) Kram!

    SvaraRadera
  6. Hej! Vilket jättevackert ställe ni har haft konferens på! Jättefina bilder! Ha en skön helg vi ska försöka lära kattungarna att trivas hos oss! Kram från Maria

    SvaraRadera
  7. Japp,Skokloster är vackert!
    Och vilken mat!

    Hade också dag med jobbet där förut, helt underbart.

    Kram Hannis

    SvaraRadera
  8. Hej hej!!
    Vill bara ge ett tips på ett jättemysigt ställe att åka o vila upp sig på! Färna herrgård! Ligger utanför Västerås , vid skinskatteberg! Perfekt avstånd o det är verkligen jätte mysigt där!
    Kram

    SvaraRadera
  9. Hej Stina! Vill börja med att Tacka för tipset ang.datorn...Du vet att jag är helt värdelös, jag skäms nästan! Men jag ska försöka mig på ditt tips....Hoppas att din helg varit bra! Njuter av din vackra flerfärgade million Bells, så otroligt stor o fin! Ha en fin dag! Kram Therese

    SvaraRadera

Vad glad jag blir över att du skriver några rader! Om du inte har någon blogg klickar du på "anonymt" i rullisten och skriver sedan några rader.ღ