fredag 4 september 2009

111 år gammal säng


Så var det äntligen fredag igen! Veckorna går fort och helgerna bara blåser till så är de över. Tycker livet går fortare och fortare, är det för att jag har passerat 40 år? Då man var liten var ju allt en evighet. Det kunde ju kännas som flera år då sommaren tog slut och man började räkna dagarna till födelsedag i oktober och så jul... Nu hinner man knappt reagera förrens det är ny månad eller årstid...
Här om dagen flyttade Astrid vår 2 åring. Ja, hon flyttade inte så långt, bara några meter från spjälsängen i vårt sovrum till en gammal utdragssoffa i barnkammaren. Det är med blandade känslor som vi inte har barn längre i vårt sovrum. Men de kommer så klart på natten om de vaknar och det är ju mysigt...Som säng har Astrid har fått överta en gammal soffa jag köpte för många år sedan på Larsbergers antik i Linköping. Den är trären och jag vet inte om den någonsin har varit målad. Jag hittar inga spår av färg och man kan tydligt se årtalet inskrivet på den, 18 15/3 98, 111 år.


Vill passa på att önska er en riktigt skön helg! Kram

5 kommentarer:

 1. Hej Stina!
  Vilken fin säng du har till lilla Astrid. Tänk att den är så fin efter så många år. Det blir väl roligt för henne att få en stor säng att sova i. Läste om picknicken och förstår att du blev ledsen och gick hem. Men barn har sina starka viljor och det är inte lätt alltid. Men det brukar alltid lösa sej.
  Nu hoppas jag att ni får en mysig kväll och en skön helg tilllsammans.
  Kramisar Birgitta

  SvaraRadera
 2. Visst känns det lite mysko när sista "bäbisen" flyttar ut men skönt på sitt sätt och mysigt när de kommer tassande på natten ;o)
  Sängen är helt underbar!
  Ha en fin helg min vän!
  Kramis/LenaS

  SvaraRadera
 3. Hej, tänk att Astrid blivit så stor att hon nu flyttat från ert sovrum, somnar hon i sin stora säng? Jag vet nån som skulle sövas i många år, och det tyckte jag var lite mysigt och anledning till att få slappa en stund på kvällen. Kram till er alla och önskan om en skön helg, mor.

  SvaraRadera
 4. Hej, visst går tiden fort, för fort! Bäst att försöka njuta av varje dag! Vilken jättefin säng den sover nog lillstumpan gott i! Må så gott stor kram från Maria

  SvaraRadera
 5. Hej Stina!
  Håller med dig om att tiden går fort, tycker oxå att veckorna bara svischar förbi..

  Vilken charmig gammal säng Astrid sover i och vad kul att datumet står utmärkt. Vilket fint skick den är i trots alla sina år:)

  Ha en jätteskön helg,
  Kram Jenny

  SvaraRadera

Vad glad jag blir över att du skriver några rader! Om du inte har någon blogg klickar du på "anonymt" i rullisten och skriver sedan några rader.ღ