måndag 14 september 2009

TV kvällar


En sak som jag tycker hör hösten och vintern till är TV tittande. På sommaren tittar jag aldrig på TV, inte ens på nyheterna. Nu när det börjar bli mörkare på kvällarna är det lite mysigt att krypa upp i soffan och slå på TVn.


Nu är det Idol som gäller. Barnen gillar Kändisdjungeln, men den går tyvärr lite sent för dem vissa kvällar. I går såg jag Mannen under trappan och den måste jag se fortsättningen på. Svenska deckare och triller är ofta såå bra!


För någon vecka sedan köpte jag Män som hatar kvinnor. Vi såg den aldrig på bio, men jag har läst boken så det var skoj att se filmen som jag tycker var riktigt bra.

Ha en bra vecka!

Kram

9 kommentarer:

 1. Visst är det härligt att krypa upp i soffan på hösten och bara slötitta på tvn.
  Hoppas allt är bra med er. Dålig på att blogga just nu.
  Kram Lina

  SvaraRadera
 2. Visst blir man mer sugen att se på tv när det börjar bli höst. Vilka jättefina dalahästar, jag blir ju lite nostalgisk eftersom jag bodde i Svärdsjö som barn. Ha det så bra kram från Maria

  SvaraRadera
 3. Åhh har du inte sett Män som hatar kvinnor än...riktigt bra för att vara film, men boken slår ju allt såklart!!:-) Kram Sis.

  SvaraRadera
 4. Visst var filmen bra, trots att boken är super super...Håller med dig att hösten blir tv, tv och tv. På sommaren är det ju bara repriser ändå, urtrist. Är det fint väder vill man ju ändå inte titta på tv.


  Kramkram Anne

  SvaraRadera
 5. Hej Stina!

  Min morfar kom från Sundborn och hade en liknande samling dalahästar som ni har. Den har mina föräldrar nu och barnen älskar att leka med dem!

  Jag ser varken på Tv på sommaren eller vintern. Det bli liksom ingen tid över. Måste ju ha lite tid till bloggen och det blir när barnen sover fast mina är tyvärr kvällspigga :)

  Ha en skön vecka och hoppas inte din måndag varit seg *ler*.

  Många kramar
  Karin

  SvaraRadera
 6. Hej Stina!
  Visst blir det mer tv-tittande när hösten och mörkret kommer. Jag tittar oxå på Idol, uttagningarna är roligast tycker jag:)
  Sedan går det en underbar norsk serie på ettan på måndagar som heter "Himmelblå", har du sett den?

  Ha en skön eftermiddag,
  kram Jenny

  SvaraRadera
 7. Hej, vilken fin hästsamling, å va många ni har. Mannen unnder trappan, ska jag också följa, har läst boken. Män som hatar kvinnor, har jag läst men inte sett, tror att den är för otäck för mig.... MOR som i går fick svininfluensavaccin, så nu ska jag väl slippa den sjukdomen....

  SvaraRadera
 8. Hej Stina! Jag tittar inte heller så mycket på tv på sommaren. Men nu är det mysigt att svepa in sig i en filt i soffan o kolla på tv. Gärna svenska deckare o thrillers. Bilderna jag visade på eternellerna hade jag tagit hos en lokal blomsterhandlare. Jag skulle verkligen vilja ha såna land men det är för mycket jobb för oss. Må så gott! Kram Therese

  SvaraRadera
 9. Jag ser på idol det är mitt favoritprogram.
  Kram Lotta

  SvaraRadera

Vad glad jag blir över att du skriver några rader! Om du inte har någon blogg klickar du på "anonymt" i rullisten och skriver sedan några rader.ღ