söndag 14 november 2010

Fars dag


Här firas fars dag utan en massa presenter. Barnen hade tagit en av sin pappas t-shirts och målat med textil penna på. Det blev en grävmaskin, kanin mm. Undrar om han kommer använda den till jobbet:) Tjejerna gick ner tidigt i morse och gjorde kaffe, smörgås och la upp syltkakor de hade bakat dagen innan. Frukost på sängen skulle pappa ha dagen till ära. Favoriträtten till middag blev det också. Visst kan man skämma bort någon utan en massa presenter...

Kram till er alla

10 kommentarer:

 1. Helt klart! En fars dag skal jo ikke handle om gavene. Høres ut som en hyggelig tradisjon.
  Hilde

  SvaraRadera
 2. Tack för att vi fick ta del av ert Fars-dags firande. Säkert en fin T-shirt, duktiga flickor ni har. kram Mor och Ivan.

  SvaraRadera
 3. Absolut! Är det något som betyder något så är det väl just tanken och skämma bort med kaffe på sängen är väl inte fel;)

  Här firas inte heller med presenter.
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 5. Just att bli firad utan presenter och i stället ha fokus på att få känna sig speciell är nog mer värt i minnet.
  Och den t-shirten värmde nog hjärtat.
  Kan bli en ny trend på jobbet kanske=))

  Kram Hannis

  SvaraRadera
 6. Absolut håller med, här blev det en samtal till pappa där jag talade om hur mycket han betyder för mig/oss för det gör han och att vi har honom, det behöver inte vara presenter...
  Ha en fin dag!
  Kram/Lena

  SvaraRadera
 7. Klart man kan! Den enda "riktiga" farsdagspresenten här var den från mig - två tapetrullar som far i huset fick sätta upp alldeles själv!
  Annars fick han godis, pizza, tårta och teckningar. Han var i alla fall väldigt nöjd!

  Hoppas du haft en bra vabdag! Vilket superbra pyssel, det ska vi absolut prova. Precis lagom svårt för mig:-)

  Kram!

  SvaraRadera
 8. Vilka söta barn du har!!

  ...men även söta djur, jag klurar lite på din Ragdoll, var bor du?? Asta och Assie som nu flyttat var ju för söta, har du flera kattungar nu innan jul?? Mari.

  SvaraRadera
 9. Hej vännen!
  Tack för dina fina o omtänksamma ord ang. Fredric.
  Jag har inte varit så flitig o besökt er på ett tag, men här tar jag dagen som den kommer och försöker "rå" om Fredric så mycket som möjligt eftersom han inte är så bra.
  Han ska läggas in på tisdag för operation, så han kan komma igång med dialys snart, sedan hoppas jag att han kan bli transplanterad igen, så han får tillbaka livet.....För just nu är det kämpigt!!

  Hoppas att det är bra med dig o familjen!
  Flickorna ser så gulliga ut vid Farsdagsbrickan, o inte behöver det vara massa dyra presenter, det är gemenskapen o omtanken som är det viktigaste!!

  Må så gott!
  Kram Therese

  SvaraRadera
 10. Ja så var fars dag när jag växte upp. Frukost på sängen och det höll i massor. De är ju inte födelsedag liksom. Och hur många slipsar behöver pappa egentligen?

  Kram
  Emma

  SvaraRadera

Vad glad jag blir över att du skriver några rader! Om du inte har någon blogg klickar du på "anonymt" i rullisten och skriver sedan några rader.ღ