söndag 18 oktober 2009

Varför tar helgen slut när den just har börjat?

Att helgerna ska gå så fort... Tur att jag har ett jobb som jag trivs med så det inte känns allt för jobbigt att det snart är måndag...


Underbara Solveig
Nu har jag precis kommit hem från ridningen med stora tjejen. Jag var dåligt klädd och känner mig genomfrusen. Det skulle vara skönt att krypa ner i ett varmt bad men det är upptaget av alla tre barnen. Om jag också trycker mig ner i badet blir det nog inget vatten kvar...



I helgen har vi börjat bygga hage. Hoppas den blir klar nästa helg så vi kan hämta hem djuren, jag längtar...


Du är så fin
I går var det tjejmiddag hemma hos Lisa. Vi var åtta tjejer som bor här omkring som var bjudna på middag. Det var väldigt kul att ses! Vi träffades väldigt mycket förr då vi hade fester och vi firade  nyår, valborg och midsommar i hop. Men familjerna har blivit stora så det är svårt att få plats hemma hos någon. Nu sa vi att vi ska ha tjejmiddag varannan månad vilket låter toppen. Får se om karlarna gör det samma. Killmiddag varannan månad...


Vår minsta hästtokiga tjej får nöja sig med käpphäst än så länge...

Jag vill passa på att tacka för alla gulliga kommentarer, jag blir såå glad! Hoppa att ni har haft en riktigt skön helg!

Kram  

14 kommentarer:

  1. Hej Stina!

    Så fina de är era flickor, jag var också hästtjej när jag var barn. Ibland är jag riktigt sugen på att börja rida igen speciellt när det är stubbåkrar som nu. Det var ju så härligt att susa fram över fälten!

    Igår kunde ni väl inte vara ute?! Fy vad trist det var, mycket bättre idag:)

    Ha en skön Söndagskväll!

    Karin

    SvaraRadera
  2. Kul med ridningen, Julia har ju aldrig varit nån hästtjej, kanske brås på mor sin?;-) Vi får höras i veckan om lamporna, mor tyckte att ni kunde ta med dem när ni kom istället... Kram sis.

    SvaraRadera
  3. Hej! Det finns inget värre än att stå ute och frysa. Den här årstiden går det nästan åt mer kläder än på vintern. Tänk på det nästa gång.
    Ska det bli alpackor redan nu? Spännande.
    Vilka söta småtjejer du har.
    Ha en skön vecka.
    Kramis Birgitta

    SvaraRadera
  4. Hej, har du tinat upp... ni bygger hage till djuren, blir det fler än EN alpacka?? kram MOR

    SvaraRadera
  5. Som tur är går veckorna också väldigt fort! Ser mysigt ut med ridningen! Må så gott i veckan och hoppas du får dina djur snart! Kram Maria

    SvaraRadera
  6. Låter mysigt med tjejmiddag!
    Men allra mysigast är stunderna i stallet!

    Så det blir alpackor!
    Vad roligt=))

    Kram Hannis

    SvaraRadera
  7. Vad trevligt det lät med middag så där hos varandra....Spännande med djuren också! Förstår att du längtar! Vilka fina bilder du visade i tidigare inläggockså.... Önskar dig en bra vecka! Kram Therese

    SvaraRadera
  8. Ja fy för att stå ute och frysa. Tjejmiddag är inte fel, jag är inte med i något sådant gäng längre, folk har flyttat iväg och det har splittrats men men.
    Kram Anne

    SvaraRadera
  9. Inte kul att stå och frysa. Gulliga tjejer du har. Förstår att du längtar tills djuren kommer. Ska bli kul att se dem på bild.
    annika

    SvaraRadera
  10. Hej Stina!
    Ja, nu har vi måndag morgon igen..vart tog helgen vägen??

    Vilka fina bilder på hästen Solveig och dina töser!
    Låter ju jättekul med tjejmiddag varannan månad, kan tänka mig att ni har mycket att "surra" om:)

    Våra höns är ju Hedemora ras och de är en av de vintertåligaste raserna med lite tätare fjäderdräkt så jag hoppas att de inte fryser alltför mycket i sitt oisolerade hus:)

    Ha en bra start på veckan!

    Kramis Jenny

    SvaraRadera
  11. Hej, jag brukar vara inne här och titta på dina fina bilder, och jag tycker att du skriver fantastiskt bra och roligt om "livet på landet" Hälsningar från mammas kompis Gunborg. Hälsa dina gulliga flickor.

    SvaraRadera
  12. Hej!
    Alltid mysigt att träffa sina vänner och umgås en kväll.
    Visst är det härligt med hästar. Jag tycker att det är riktigt rogivande att pyssla med dem.
    Kramis lotta

    SvaraRadera
  13. Vilka fina bilder. Har ochså en hästtokig liten tjej här hemma. Kram

    SvaraRadera
  14. Hej Stina! Härligt med hästar..Jag ska iväg och rida på en tur med nordsvensk häst fick present kort av min kompis när jag fyllde år..
    spännade det var ett tag sen jag red ca 25 år sedan!? kram/Helen

    SvaraRadera

Vad glad jag blir över att du skriver några rader! Om du inte har någon blogg klickar du på "anonymt" i rullisten och skriver sedan några rader.ღ