lördag 10 oktober 2009

Härliga helg
I dag gjorde jag och barnen vår månadsutflykt. Den gick till badhuset. Vi har inte direkt ensamma där... TV höll på att spela in familjen annorlunda. De filmade en familj med åtta barn och som hade ett i magen, programmet kommer att visas i vår. Ser ni någon halvfluffig figur i svart baddräkt smyga i kanten av TV-bilden så är det kanske jag...Jag har också hunnit måla lite inne. Min man har jämnat till marken i den tänkta hagen och håller på att bila bort golvet i ladugården, ett evighetsjobb. Jag visar lite bilder från ladugården som är under ombyggnad. Nästan hela höskullen ska bort så det blir högt till tak. Min man ska ha större delen av ladugården till traktorverkstad. En del av ladugården ska jag i alla fall ha till mina djur.De här fina köksskåpen hänger i ladugården. De har inte suttit inne i vårt hus så det måste hört till gamla huset som tidigare stod här på gården och som revs 1920.En vacker och mycket dammig gammal mangel hittade jag också. Det kanske är något för mig som manglar alla mina lakan...

Ha en skön fortsättning på helgen! Kramis

12 kommentarer:

 1. Hu vad hemskt.... hade sprungit därifrån direkt. Livrädd för att visa mig i badräkt på tv.... fniss.
  ha en fin lördag du med.
  Kram Lina

  SvaraRadera
 2. Låter livsfarligt att vara i simhallen med 8 ungar, men tv-teamet kanske hade varit på livräddningskurs! Vad mysigt det verkar vara hemma hos dig med ladugård och allt! Jag skulle också vilja bo mer på en gård i ett äldre hus, vi bor ju på landet men i en vanlig villa byggd-82. Man kan inte få allt! Må gott! Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Hej! En sådan gammal mangel fanns här också när vi flyttade hit. Den har vi satt i tvättstugan, men jag har bara använt den en gång. Förstår att du vill ha lite fint i ladugården. Vad trevligt att göra en månadsutflykt med barnen till olika ställen.
  Ha en fortsatt trevlig och skön helg.
  Kramar till dej.
  Birgitta

  SvaraRadera
 4. Så bra at du klarer å gjøre din måneds utflykt - kanskje ikke helt på planene at svt var på plass...hi hi hi
  Hilde

  SvaraRadera
 5. Åh fy sjutton , baddräkt i denna tid. När man är blek....Hm skall allt titta om jag ser dig hihi. Åh vad jag mådde dåligt när jag läste om din hund som dom bara lämnade, skulle känna precis som du. Vilken fin ladugård ni har, hoppas vi får se när golvet är färdig billat.

  Kram Anne

  SvaraRadera
 6. Vad mysigt med ett besök i simhallen och här längtar lilla M efter att familjen annorlunda ska komma tillbaka, hon älskar att se det.
  Ha en fin dag!
  Kramis/LenaS

  SvaraRadera
 7. Vilka fynd , på hemmaplan!!

  Och vilka helt bedårande lurviga varelser de alpackorna var, gud så söta, jag förstår du vill ha såna!!! De verkar vara en blandning av en häst och ett får, undrar om det är så: )

  Ursöta katter med, skönt på golvet ser jag.... Hösthälsn fr Nordingården.

  SvaraRadera
 8. ..glömde säga, jag har ny blogg, fd Guldkant på Livet! Mari.

  SvaraRadera
 9. Kul att göra såna fynd hemma hos sig själv. Köksskåpen är verkligen fina. Får du tänka till vad du kan ha dem till. Härligt att bo på landet och ha alla dessa ytor.
  Tittar inte så ofta på TV så jag känner tyvärr inte till programmet.
  annika

  SvaraRadera
 10. Men wow, har du blivit tv-kändis alltså?;-). 8 barn?? Hmm, hur tänker man då? Fin bild du har tagit som Banner! Kram Sis.

  SvaraRadera
 11. Jösses,vad med ungar!

  Men vilken mangel!
  Den var ju hur vacker som helst!

  Kram Hannis

  SvaraRadera
 12. Hej, kul att bo på en gård som gömmer mycket gammalt, fungerar mangeln? Kall dag på Vadköpings sekelskiftesmarknad för oss 2, skönt med brasa när vi kom hem, kram MOR

  SvaraRadera

Vad glad jag blir över att du skriver några rader! Om du inte har någon blogg klickar du på "anonymt" i rullisten och skriver sedan några rader.ღ