måndag 26 oktober 2009

Ett avbrutet firande


En kopp kaffe, syndiga små kakor, tända ljus och en bra tidning det är avkoppling
I går blev inte firandet av mig riktigt som det var tänkt... Stackars Alice hade ju sådan otur. Först slog hon ju i läppen ordentligt i handfatet. På eftermiddagen skulle hon på ridskola och mormor från Örebro skulle med och titta. Alice klagade på att hon mådde illa då vi skulle i väg. Jag trodde det berodde på att hon inte hade lust att åka. Det blir bra då vi kommer till stallet, sa jag. På med kläderna och ut i bilen. Då jag kört 20 meter så skriker Alice och hela hennes lunch kommer upp som en fontän och sprutatar över ridkläder och halva baksätet... Där fick jag för att jag inte trodde henne... Vi fick plocka ur baksätet för att kunna göra ordentligt rent. Stackars Alice, vilken otursdag!


Den gamla pajformen som ljusen står i hade mamma med sig
 Vi fick ringa återbud till de som skulle komma och fira mig. Jag hade gjort fläskfilégryta till 12 personer och köpt tårta. Vår snälla granne och hans sambo tyckte det var synd på all mat och tårta så de tog risken och kom över och åt. Det blev mycket mat över så Bengt får fläskfilé i matlådan veckan ut...


Väskan är packad och Alices favoritkatt Selma kollar nyfiket
Alice piggnade på igen så hon kunde följa med mormor till Örebro i dag. Det känns konstigt att vara från henne några dagar.

Kram till alla bloggvänner och en jätte kram till min Alice

10 kommentarer:

  1. Brrr Stina vad trist...Och stackars lilla Alice. Kan tänka mig att det finns lite mat kvat hihi. Lovar att jag skällde på din syster fniss fniss...

    Kram Anne

    SvaraRadera
  2. Hej Vännen!
    Nej men stackars Alice, det är verkligen inte kul att kräkas, huuu! Hoppas hon mår bättre o får det trevligt hos mormor.

    Vad synd med all mat du hade lagat..Bengt kanske inte kommer längta efter fläskfilégryta på ett tag när han ätit upp alla lunchlådor;)

    Kramis Jenny

    SvaraRadera
  3. Stackars Alice igen...men tur att hon kom i väg till mormor i alla fall! Mina föräldrar bor i en prästgård min pappa är präst utanför Mjölby så de har turen att få bo i ett stort hus med sjötomt. Må så gott kram från Maria

    SvaraRadera
  4. Hej!
    Ja det blir inte alltid som man har tänkt sig... Stackars Alice och stackars Stina.
    Kram Lotta

    SvaraRadera
  5. Hej Stina! Vad jobbigt du haft det och stackars lilla Alice. Inte roligt med magsjuka. Tur att hon kunde följa med mormor till slut.
    Ni har ju god mat några dag nu och tårta är inte så tokigt. Nu får du fira en annan dag.
    Ha det gott.
    Kramis Birgitta

    SvaraRadera
  6. Vem var det som fyllde nu igen??;-)) Hoppas Alice mår bättre nu och att hon inte kräks nåt mer (hos mor). Kolla in bilderna på Åsas hus på min blogg idag, såå fint har hon!! Kram Sis.

    SvaraRadera
  7. Hej, tur att det inte var maginfluensa som Alice kräktes av, kanske fick magen i sig för mycket blod vid "fläskläppsolyckan", nu mår hon toppenbra, har sovit 9 tim. i sträck i natt, kusinträff snart, medan vi gamla sjunger i kör. Sen en runda på stan för oss 2 tjejer. KRAM från oss 3. Alice får se på barnmorgon TV i dag när det är skollov....

    SvaraRadera
  8. Nämen lilla gumman då men skönt att hon kunde följa med mormor i alla fall.
    Ha en fin dag!
    Kramis/LenaS

    SvaraRadera
  9. Hej Stina!

    Vilken otursdag din flicka hade! Hon kanske ändå inte hade kräksjuka för hon kanske svalde blod när hon slog i läppen och då kan man må väldigt illa och kräkas. Det sa de i alla fall till mig när min pojke opererade halsmandlarna och blödde mycket. Jag hoppas hon får känna sig bättre nu när hon ska vara med mormor och allt!


    Jag köpte min tidlösa i en blomsterbutik, och de brukar finnas på plantskolor etc. De är inte helt ovanliga.

    Det är bra med alla tips man får i bloggen. Min man undrade vad jag gjorde i barskåpet i går kväll. Jag letar bara efter lite rom, fniss fniss. Jag är inte den som dricker starka drycker direkt *skrattar*. Inte vet jag om det hjälpte för jag drack det ganska sent men jag sov bra i alla fall *ler*. Känner mig lite bättre i halsen idag.

    Ha det nu så bra!
    Kramar

    Karin

    SvaraRadera
  10. Men stackars liten!
    Först läppen och sen det där.
    Hoppas att hon inte blir sjuk och får en bra semester ändå.

    Kram Hannis

    SvaraRadera

Vad glad jag blir över att du skriver några rader! Om du inte har någon blogg klickar du på "anonymt" i rullisten och skriver sedan några rader.ღ