torsdag 8 oktober 2009

♥ Alpackor ♥


Alla bilderna är tagna av familjen Mannheimer
Ursäkta om jag blir lite tjatig om mina djur... Men det är inget mot vad min man har fått utstå nio år eller mitt tjat om att skaffa diverse husdjur då jag var liten, mamma vet...


Jag hade ju bestämt att vänta med att köpa alpackor till våren. Nu skickade familjen som har alpackorna nya bilder och då blir jag ju såå sugen på att köpa nu på stört!


Då vi hälsade på där här om dagen var djuren blöta eftersom det spöregnade. Det är så kul att se bilderna då de är torra och fina. Visst ser de väl för charmiga ut?



Jag tänkte i alla fall köpa stängsel nu i dagarna så får vi se om det blir någon hage i höst eller ej.



Stora kramen

16 kommentarer:

  1. Såååå söta!! Förstår att du vill haaa! Hoppas det blir så! Kram Maria

    SvaraRadera
  2. Gud vad söta..vem skulle kunan säga nej til dem.
    Kram Lotta

    SvaraRadera
  3. Åhh dom är ju så söta, helt underbara. Vilka fina bilder. Hihi det skall bli spännande att följa. Klart du skall ha en pojke hihi näevars här blir det inga mer fast jag skulle vilja ha en tjej. Räcker med en som går in i tonåren och en 9-åring.
    Kram Anne

    SvaraRadera
  4. Köper ni ett par sånna så kan du vara 150% säker på att du har familjen Eklöf-Hailee på besök fortare än blixten:-) Kramen!

    SvaraRadera
  5. Vad söta alpackorna är. Jag förstår dej när jag ser bilderna av dem. Vi kommer säkert att få ser fler bilder här, eller hur.
    Hoppas du får en bra avslutning av veckan.
    Kramar till dje.
    Birgitta

    SvaraRadera
  6. Hej Stina!
    Nämen guuud så söta! Förstår att du vill ha alpackor, det hade jag oxå velat!

    Håller tummarna för att några flyttar in hos er!

    Trevlig helg!
    Kram Jenny

    SvaraRadera
  7. Men vad söta de är, speciellt den på sista bilden. Kan tänka mig att dina barn också gärna vill ha dem.
    Kram Anneli

    SvaraRadera
  8. Men så söta!!! Det är klart att ni måste ha så´na sötnosar. Verkar vara trevliga djur, såg ett TV-program för ett bra tag sedan om dem. Hade jag haft råd och tid hade jag absolut inte sagt nej.
    Fin blogg du har förresten, återkommer gärna.
    //lisamaja

    SvaraRadera
  9. Hej Stina!
    Wow vilka djur!! Gud så fina dom är och ovanliga!
    Tänk vad häftigt att ha sådana gå och beta....
    Spännande att se hur ni gör!!
    Kram på dig vännen. Vi hörs!
    Susanne

    SvaraRadera
  10. Hihi ja du gör det nog säkrast i att fixa staket nu med en gång innan tjälen sätter sig ifall det blir djur i huset innan våren ;o)
    Ha en fin helg!
    Kramis/LenaS

    SvaraRadera
  11. Men såååå söta.
    Förstår att det var kärlek vid första ögnblicket.
    ha en härlig helg.
    Kram Lina

    SvaraRadera
  12. Vilka fina bilder....Första bilden är ju som ett vykort!! Jättefint! Du undrade var PK. Design låg någonstans...Den ligger långt ner på storgatan nästan vid järntorget. Vet tyvärr inte numret....Men det är verkligen värt ett besök! Önskar dig en Trevlig Helg! Kram Therese

    SvaraRadera
  13. Hej, jo nog hade du djur hemma när du var barn men aldrig sååå stora som alpacka... Du undrade var PK design ligger och det är på Storgatan 11 på vänster sida, från Järntorget mot svampen, före fredsgatan. En skön helg önskar vi er alla, kram MOR - IVAN.

    SvaraRadera
  14. Hej goa Stina!
    Tack för alla omtänksamma kommentarer du ger mig. Det värmer:-)
    Jag har tagit det ganska lugnt med bloggandet, då jag varit väldigt trött. Nu vill jag kika runt hos er igen och jag har missat en del ser jag...alpackor kanske kattungar och vackert glas. Ni som kan ha djur vore det säkert kul att ha fler. Häftigt med alpackor.
    Ha en skön helg!
    Kramis Susanne

    SvaraRadera
  15. Vilken underbart vacker går du har och verkligen en blogg i samma klass! Alpackor är vackra djur som säkert skulle passa på er gård.

    SvaraRadera

Vad glad jag blir över att du skriver några rader! Om du inte har någon blogg klickar du på "anonymt" i rullisten och skriver sedan några rader.ღ