torsdag 2 juli 2009

Utställning


Bara en dag kvar att jobba innan semestern :) Oj, vad skönt det ska bli att vara ledig i fyra veckor! Det ska bli så skönt att slippa gå upp kl 5 på morgonen och stressa i väg till hundvakt, dagis och fritids innan det är dags att åka till jobbet.
I helgen var jag på utställning med två av mina katter. Det var första gången jag var på en kattutställning. Jag hade som jag skrev innan lite problem med en fet tonårskattsvans. Som en sista desperat åtgärd innan jag åkte i väg blev att hälla på en massa potatismjöl på Suddens svans. Det resulterade i att hela svansen såg mjällig ut... Som tur var träffade jag på lite mer utställningsrutinerat folk på utställningen som kunde hjälpa en amatör på feta svansar. Uppfödaren till Suddens pappa och mamma fixade till honom med talk på svansen så den såg ut som ny, inte en tillstymmelse till något fett. Sedan lite silikon spray på det och han blev stilig som bara den!



Selma blir bedömd av en finsk domare med svart och rosa hår


Katterna visade sina bästa sidor och tog certifikat båda dagarna. Om de får tre certifikat blir de champion, nu har de två var. Sudden blev dessutom nominerad ena dagen. Då plockar domaren ut de bästa katterna han har bedömt under dagen så får de tävla mot varandra. Han gick inte vidare, men jag tycker ändå det var stort att han som 11 månaders katt blev nominerad då han tävlar mot andra fullvuxna.



Sudden med en dansk domare




Selma och en fransk domare



Alice gick runt och tog kort på alla piffade burar. Flitigast dekorerade har perserfolket. Här är en rosa variant med fjädrar.



Min kamera la av i söndags så det blir inga nya kort. Det skulle visst gå på garantin, men jag har ju ändå funderat på att köpa en ny så jag tror det blir en sväng in till stan på lördag.


I tisdag var min mamma och henne sambo från Örebro här och firade mammas sista dag som 69 åring. Hon hade bestämt att fira födelsedagen i lugn och ro i Uppsala. Vi åt gott på kvällen och jag tror hon var väldigt nöjd med dagen.


I går var det tjejfest hos en kompis. Vi hade knyt med pajer och sallad. Det var väldig trevligt. Synd bara att jag jobbade i dag. Det var lite segt att gå upp efter 4 timmars sömn.


I morgon är det grillfest i bygdegården. Det är även för barn så det blir en lugn tillställning.


Kram på er

11 kommentarer:

  1. Kul att det gick så bra för dina katter!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Stort TACK för senast, va mycket och go´mat ni bjöd på, och dessutom blommor och present, jättegulligt. Fågelbadet står nu på altanen och väntar på badgäster. Resan hem gick bra, svalkades oss i Tillinge vägkyrka. MOR och Ivan.

    SvaraRadera
  3. Inte konstigt det gick bar för kissarna. Så underbart fina de är

    Soliga varma hälsningar åsa

    SvaraRadera
  4. Önskar dig en härlig semester!!!
    Kram Agnetha

    SvaraRadera
  5. Åh vad kul att det gick så bra för kissarna! Grattis!
    Hoppas ni får en fin helg med grillfest!
    Kramis/LenaS

    SvaraRadera
  6. Vad kul att det gick bra för katterna!

    Önskar dig en sköööön semester!
    Kram Hannis

    SvaraRadera
  7. Vad spännande att vara på kattutställning och vad kul att det gick så bra för dina katter!! Skönt med semester, jag började i onsdags och jag njuter för fullt! Ha det så gott! Kram från Maria

    SvaraRadera
  8. Hej Vännen!
    Sudden o Selma är ju riktiga proffs ju:)
    Superfina är de oxå. Fnissade lite när jag läste om den feta svansen, hihi! Man tager vad man haver sa Kajsa Warg..;)

    Vad härligt att du börjat din semester nu, ha det riktigt sköönt i sommar!(själv har jag två dagar kvar att jobba...)
    Hoppas Sofia haft det riktigt bra nere på Mallis oxå:)


    Kraamis Jenny

    SvaraRadera
  9. Vad skönt med semester! Och vad duktiga dina små kissar var..Bara att Gratulera! vad kul...Hoppas att du får en bra sommar! Många Kramar Therese

    SvaraRadera
  10. Hoppas allt är bra med dig..Ville bara önska dig en Trevlig Helg! Många Kramar Therese

    SvaraRadera
  11. Hej Stina!
    Nu är vi hemma igen från vår fina resa till Toscana. Kul att läsa vad ni haft för er. Skönt att bilen är lagad och att ni kan åka på semester med den nu. Gulliga kort på era katter och roligt att gå på utställing med dem.
    Ha en skön semester!
    Kram Susanne

    SvaraRadera

Vad glad jag blir över att du skriver några rader! Om du inte har någon blogg klickar du på "anonymt" i rullisten och skriver sedan några rader.ღ