lördag 15 oktober 2011

Svansen i vädret


Mina två alpackor Aqua och Cente är jämngamla, 3 1/2 år. Födda på samma gård och har alltid varit tillsammans. Båda är kastrerade. De är ganska jämna i rang och bråkar väldigt sällan. Möjligtvis lite gruff när man kommer med mat eller de vill ha min uppmärksamhet.


Nu har ju lilla Felix 1 år kommit till gården. Det är intressant att se hans rollspel tillsammans med de andra två vuxna killarna. Han är ju en kavat grabb och inte speciellt rädd av sig. Men då han kom till oss för en vecka sedan och träffade de båda andra la han svansen på ryggen. Det är ett tecken på undergivenhet, han visar att han är ung. Föl har samma beteende då de är med mamman och t ex vill dia.


Felix gör samma sak med svansen då hunden är utanför hagen. Han är inte van vid hundar och tycker att hon är läskig. Tror tyvärr inte att hunden förstår signalen han sänder...

Trevlig lördag alla!

5 kommentarer:

  1. Hej
    Ohh de e såå söta
    Ha en underbar söndag. Kram

    SvaraRadera
  2. De är ju så himla vackra och den lille är ju toksöt!
    Ha en riktigt härlig dag!
    Kram/Lena

    SvaraRadera
  3. De är ju så söta! hoppas det går bra för nykomlingen:)

    Ha en skön söndag!

    Kram Pernilla

    SvaraRadera
  4. Har ingen aning om hur jag hittade hit men glad är jag=) Vi håller på att planera för att skaffa alpackor nästa eller nästkommande sommar. Fantastiskt vackra "pojkar". Här kommer jag att titta runt och bara njuta.

    Kram Jenny

    SvaraRadera
  5. Gud så söta de är! Måste vara mycket jobb förstås men roligt samtidigt kan jag tro.

    Kram/Mira

    SvaraRadera

Vad glad jag blir över att du skriver några rader! Om du inte har någon blogg klickar du på "anonymt" i rullisten och skriver sedan några rader.ღ