lördag 9 april 2011

Som ett korthus...


Här om dagen då det blåste väldigt i stora delar av landet fick vinden tag i taktet på vår maskinhall. Den lyfte upp del av taket och ena ytterväggen rasade. Vi hade en bondtraktor i den delen av byggnaden och den klarade sig konstigt nog. I dag har min man och svåger ägnat dagen åt att lyfta bort det raserade och återställa ytterväggen så gott som det går. Det blåser väldigt i dag med så det är nog inte så lätt arbete.
Tack för era goa kommentarer angående min sjukskrivning. Jag tar en dag i taget. Vissa dagar känns någorlunda och andra vill jag knappt gå ur sängen. Jag är väldigt trött och orkar inte mycket. Jag är okoncentrerad och kastar ofta om ord och bokstäver då jag skriver. Jag märker även att jag är långsam. Jag hinner t ex inte läsa texten på TV. Men det får väl ta sin tid och tids nog är jag tillbaka i mitt gamla jag igen. Det ser jag fram emot.

Var rädda om er!

Kram

13 kommentarer:

 1. ta det nu luuuugnt och gör så lite som möjligt nu och bara saker som tillför dig nåt så kommer du var fit for fight snart igen. vi går ju mot härligare tider nu oxå, vår och sommar, och då blir man så mycket gladare i sinnet...ialla fall jag! take care sis!

  kramis

  SvaraRadera
 2. Tänker mycket på dej... jag önskar dig god bättring, vi går ju mot ljusare tider och allt blir lättare då, va rädd om dig och ta det lugnt, kram från Mor och Ivan.

  SvaraRadera
 3. Ta hand om dig och låt det ta tid att komma tillbaka.
  Vilken tur att ingen blev skadad när väggen rasade.
  Kram

  SvaraRadera
 4. sender deg eit smil i kvardagen

  nydelige bilder og ord på bloggen din
  klemma fra monika

  SvaraRadera
 5. Lova nu att ta det lugnt Stina! du måste vara rädd om dig och inte gå tillbaka till stressen för tidigt!
  Du är alldeles för värdefull för att bränna ut dig på ett jobb!! kram från grannen :)

  SvaraRadera
 6. Håper garasjen til traktoren snart er på bena igjen... Det blåste mye her også - en skole mistet taket.
  Ta godt vare på deg selv - nyt de små gledene når du kan.
  Klem HIlde

  SvaraRadera
 7. Hej Vännen!

  Känner så igen det du beskriver... Ta det lugnt och försök hitta någonting som du mår bra av och som gör dig glad. Och orkar du ingenting så vila. Det tar tid, helt enkelt.

  Stor kram!

  Pernilla

  SvaraRadera
 8. Tänk vilka krafter vinden har...
  Hoppas du börjar må bättre, men det tar tid. VILA är väldigt viktigt. ta det lugnt och njut av att vara ute och att vila och ta det lugnt. Jag har ju varit där själv, så jag fick också det rådet. Nu jobbar jag heltid, men varit sjuk sista veckan. Jag märker att när jag blir sjuk så tar det tid att bli pigg igen.
  Ta hand om dig!
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 9. Å nei! Lykke til med reparasjon. Godt traktoren klarte seg... Uansett:

  GOD PÅSKE!

  PS: Bli med på ØY-SØKER-FAMILIE-lotteri!

  SvaraRadera
 10. Vill bara titta in och önska dig en lugn, skön och glad påsk! Hoppas det går bra för dig.  kram Pernilla

  SvaraRadera
 11. Tittar in till dej för att önska dej en lugn och skön valborg. Hoppas att du mår lite bättre nu. Ta en dag i taget och gör roliga saker.
  Ha det så gott.
  Kram Birgitta

  SvaraRadera
 12. Nej men fy va jobbigt att det rasat ihop, livet kan verkligen innehålla en massa hinder- hela tiden.... vilken goding Sudden är, ni kanske skulle ha en skylt som jag har, men varning för katter OCH Alpackor=)

  Krya på dig, så du får njuta av livet igen. Mari.

  SvaraRadera
 13. Ha en fin helg.
  kram
  Hanna

  SvaraRadera

Vad glad jag blir över att du skriver några rader! Om du inte har någon blogg klickar du på "anonymt" i rullisten och skriver sedan några rader.ღ