lördag 19 juni 2010

Bröllopsyra ♥♥

Bilder från DN
Vi är nog många som har suttit bänkade framför TV'n i dag. Här är flaggan hissad och TV'n påslagen. Vilken tillställning! Så vackert och storslaget. Roligt att de fick så fint väder. Det är väl det enda vi inte kan styra över. Barnens kusin stod någonstans utefter vägen i uniform. Han gör värnplikten och blev tillfrågad om han ville vara med.

Hipp hipp hurra för vår fina kronprinsessa och hennes Daniel!

Måste berätta en "jag mötte Lassie". För många år sedan hade jag en vän som var livvakt åt kungafamiljen. Jag skulle till Stockholm och hälsa på honom. Han satt i Victorias skola och tittade i sin filofax. Där stod det: Åsa-Lena fyller, Stina kommer. Då hörde livvakten någon bakom axeln som sa; men vad många tjejer du har. Det var kronprinsessan som hade tjuvtittat i hans filofax. Med andra ord, hon har läst mitt namn! En riktig "jag mötte Lassie" *fniss*.

Ha det gott! Kram

4 kommentarer:

 1. Hej Stina!
  Här sitter vi oxå klistrade framför tv:n (t om Peter;)! Visst var det vackert!! Tycker Viktoria var så fin i sin klänning:)

  Kul "jag mötte Lassie" historia!

  Ha en fortsatt trevlig kväll!

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 2. Även här i södrs Sverige firar vi med att följa bröllopet på TV, barnen har oxå tittat. Det är en historisk händelse att minnas. Ikväll överraskade jag med tårta!

  Cilla♥

  SvaraRadera
 3. Åh vi tittade också större delen av dagen och äntligen, äntligen har de fått varann.
  Vilken söt liten jag mötte Lassie historia ;o)
  Ha en finfin dag!
  Kramis/LenaS

  SvaraRadera
 4. Vi tittade också på det vackra bröllopet HELA dagen, historisk händelse... kram mor.

  SvaraRadera

Vad glad jag blir över att du skriver några rader! Om du inte har någon blogg klickar du på "anonymt" i rullisten och skriver sedan några rader.ღ