måndag 1 juni 2009

Blev ni firade?

Clara ute i nattlinne på kvällskvisten och plockar syrener


Blev ni mammor ordentligt firade i går? Vi firar inte så våldsamt här. Barnen plockade en liten bukett syrener och några stenar på ladugårdsbacken... Ja, stenar plockar de för glatta liven, de finns över allt här inne *fniss*.

Min man kom hem med en Dahlia i hans favoritfärg gult *fniss*. Den var i alla fall jätte fin. Jag har inte tagit mig i väg till Plantagen så det är lite dåligt med blommor här just nu...


Vilket väder det har varit i dag! Det var meningen att jag skulle vara med på Vårruset och runt med några kollegor. Men då jag kom hem kände jag mig så matt och yr och hade huvudvärk. Att jag aldrig lär mig - jag måste dricka mer då det är varmt! Jag blir så jätte dålig annars. En väldigt varm dag för några år sedan då jag var i Stockholm och shoppade drack jag som vanligt på tok för lite vatten. Det slutade med att jag helt utslagen låg på en parkbänk och det jag drack kom upp lika fort. Det blev en tur till akuten där jag piggnade på efter lite dropp... Ska försöka komma i håg att dricka mycket vatten i sommar...

Kram

12 kommentarer:

 1. Hejsan Stina!
  Vi firar lite lagom, men min sambo tyckte att jag skulle ha en spikmatta. Jag har velat det hela våren. Provade en kompis matta för ett tag sen och jag tror att det är bra för min dåliga nacke:-)Det är viktigt att dricka vatten, speciellt när det är varmt. Glöm inte det!!!
  Kramis Susanne

  SvaraRadera
 2. Min mors dag var toppen,brukar inte firas men i år hade barnen slagit på stort och jag blev sååå glad.En bukett med blommor och en liten ask med ett bismarck armband i guld!! Vilka barn/tonåringar jag har.

  Vätskebrist låter inte kul,på sommaren har jag alltid en flaska vatten med mig i väskan.
  Hoppas att du mår bättre!
  Kram Anneli

  SvaraRadera
 3. I Norge er det morsdag i februar... Vi har hatt en skjønn dag i solen på hytta, og nå er terassen ferdig, men den mangler trapp... På hytta har vi forresten en trapp slik du hadde før, og den her vært der midlertidig i over 30 år...fnis fnis...
  Hilde

  SvaraRadera
 4. Ps du må gjerne åne et av mine bilder - det er bare hyggelig! tAKK FOR AT DU SPØR!
  HIlde

  SvaraRadera
 5. Men Stina då, du måste dricka mycket, det har ju mor alltid sagt och det sitter som smäck i mitt bakhuvud, hihi. Själv sprang jag 8 km i värmen, kanske inte supersmart men nu har jag kommit igång så bra igen,,, Fin bild på Clara! Kram Sis.

  SvaraRadera
 6. Jodå lite firande av morsdag blev det,mina barn kom hem efter en vecka hos sin pappa med en påse med vingummi och en ask med tuggummi.Min sambo lagade i ordning nyfångad Gös med färsk potatis,så ja blev bortskämd.
  Ha en bra dag
  Kram Anna

  SvaraRadera
 7. Jodå min älskade barn firade mig lite innan eftersom de tre stora skulle åka bort i söndags och lilla M som var hemma kom med en liten pressent på söndags morgonen, ett hjärtglas hon spanat in på loppis dagen innan ;o)
  Ha en fin dag!
  Kramis/LenaS

  SvaraRadera
 8. Hej Stina!
  Vi brukar fira lagom i vår familj, oftast inte med presenter utan att vi ringer mamma o grattar henne!
  Tindra var hos oss på mors dag och grattade mig i egenskap av "låtsasmamma", sen ringde hon sin riktiga mamma o grattade henne:)

  Är likadan som du i värmen om jag dricker för lite, hihi! Jag kan se dig framför mig liggandes där på en parkbänk alldeles utslagen:)

  Finfina blommor du fick av flickorna och maken oxå förresten!

  Ha en bra dag,

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 9. Vårruset!!
  Jag ska springa Blodomloppet i morgon med jobbet och funderar på vad jag gett mig in i!

  Vilken söt liten bukett!

  Kram Hannis

  Ps.Jag släpar alltid runt på en vattenflaska.
  Så drick nu!Vatten alltså!Inga mera parkbänkar=))

  SvaraRadera
 10. Hej Stina!
  Det är omtanken som räknas, att få plockade stenar i från tomten av små barnhänder, är guld värt...
  Dalior är fina, snällt av maken att komma hem med en blomma.
  Att dricka är viktigt, jag brukar ställa en tillbringare med vatten på bänken,lättare att dricka rumstempererat vatten tycker jag.
  Ha en fin vecka kram på dig Lotta!

  SvaraRadera
 11. Visst är det viktigt att dricka när det är varmt...Annars blir det lätt att man blir yr o svimmfärdig...Vad charmigt det var med syrenkvisten o stenarna som du fotat! oftast är det ju det enkla som är det fina! Gulligt av Clara tycker jag...Kram Therese

  SvaraRadera
 12. Det gulligaste är väl när man får en egenplockad bukett från barnen.. mysigt tycker jag. Ja det där med att dricka vatten känner jag oxå till....

  Ha en bra kväll kram Camilla.

  SvaraRadera

Vad glad jag blir över att du skriver några rader! Om du inte har någon blogg klickar du på "anonymt" i rullisten och skriver sedan några rader.ღ